Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 2 April 2016

Tempahan Wedding Handbouquet April - Jun Dibuka (Rm85 include Postage)

Salam (n_n)


Dengan rasa rendah dirinya, saya nak buka tempahan untuk bunga tangan yang super cute and sweet macam dalam gambar tu kepada semua. Ia sangat unik dan lain daripada mana-mana bunga tangan yang anda pernah lihat mungkin, so this time, inilah peluang untuk anda dapatkan design yang sebijik macam ni untuk hari wedding anda! :D



Hand Bouquet Lynndamya's Signature

Rm85.oo
(harga sudah termasuk postage dan kotak packaging)

Apa yang boleh diubah?
1. Warna bunga geometri
2. Warna biji-biji

(warna bunga putih adalah kekal, manakala warna ribbon pengikat bunga tangan akan disesuaikan oleh saya bila ia siap nanti)

Sesuai untuk?
1. Majlis Tunang
2. Majlis Nikah
3. Majlis Bersanding / Bertandang
4. Hadiah Hari Jadi
5. Hadiah Anniversary
6. Saje-saje nak kasi pasangan ;)

(bagi sesiapa yang nak bagi hand bouquet ni kepada orang yang tersayang, boleh request untuk letak wishes card ye)


Tempahan Set DIY Bunga Besar Untuk Backdrop


Owh ya, dah alang-alang tu kan...saya nak mention yang saya ada jual sekali set bunga besar macam yang saya buat untuk backdrop pelamin saya hari tu. Boleh request nak warna apa :) Then, ada dua jenis bunga iaitu:
i. Bunga besar plain
ii. Bunga besar belang putih

Jadi, pada sesiapa yang berminat nak tempah bunga tangan or Set DIY bunga besar tu, boleh PM saya di SINI / email pada hummylovey@gmail.com. Terima kasih (n_n)



1 comment:

eima said...

goodluck semoga murah rezeki ...

tapi serius cantik akak suka ...