Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 18 September 2014

Cara Dapat Diskaun ZALORA untuk pembelian kali pertama


Salam...(n_n)


Yaa....kenapa aku suka sangat beli baju kat Zalora??

1. Banyak gila design baju yang pelik-pelik dan limited sebab majority adalah hasil rekaan pereka fesyen yang ternama seperti Jovian Mandagie, Syomir Izwa, Rizalman dan sebagainya. Di Zalora lah kita berpeluang merasa pakai baju designer pada harga yang berpatutan.

2. Boleh return dan refund duit (dalam tempoh sebulan lepas baju diposkan) ataupun boleh return untuk tukar size sekiranya tersilap beli size. Haa nice kan~ sebab tu aku berani beli di Zalora. 

Bila barang sampai, dalam parcel tu akan disertakan sekali dengan:

i. Discount Coupon Voucher 10%
ii. Return Form
iii. Sampul Pos Laju
iv. Slip Pos Laju yang dah siap taip dengan alamat penerima

(ini sangat memudahkan jika korang nak return, isi form, bungkus elok-elok dalam sampul, isi Slip Pos Laju, dan pos..hoho owh tapi sila pastikan tag harga semua belum tanggal lagi ye)

3. Boleh COD (barang sampai, baru bayar pada posmen)

4. Servis penghantaran yang sangat-sangat cepat!! Kalau aku order petang ni, esok dah sampai kot~ gila pantas betul!

Haaa..best kan! Ini pulak baju-baju yang aku beli kat Zalora:

 



Haa...oleh sebab memang banyak kali aku bukak website Zalora dalam sehari dan dah beberapa kali membeli di Zalora, maka aku telah diberikan satu voucher kod unik untuk dikongsikan kepada anda yang baru pertama kali nak bershopping di Zalora :D

So, ini cara-caranya untuk anda dapatkan voucher diskaun tu:

1. Pergi ke website ZALORA, (lagi afdal buat akaun sekali) dan ushar lah kot-kot ada yang berkenan.

2. Dah confirm nak beli, click button 'Add To Bag' dan check 'My Bag'

3. Akan keluar table order anda macam ni :

Lihat table 'Summary' pada bahagian kanan :



Nampak tulisan 'Have a gift card or promo code? Enter it here' tu?
Haa...klik 'here' tu dan masukkan kod ini :

ZBAPpgb

*only valid for new customer

Voucher kod ini boleh digunakan untuk seramai mana manusia tetapi dengan syarat, mereka pertama kali membeli di Zalora. Potongan diskaun adalah rahsia~~~ haha, nak tahu kenalah guna ye...tak pe, lepas tu boleh cancel kalau tak jadi purchase :p

Haa..okay, aku dah kongsikan apa yang perlu dikongsikan. Voucher diskaun 10% pun aku dah bagi officemate aku yang suka ber-online shopping ni, hahah..so, selamat menikmati diskaun bagi setiap pembelian pertama anda di Zalora ya (n_n)

4 comments:

nur anis said...

tak pernah lagi shopping kat zalora..tapi memang teringin nak beli baju kurung cantik-cantik tu..

eima said...

ni brape % ni dik ...

cam besh je ....

Umie Artoqiemie said...

Wuuu ramai designer terkenal kat zalora..

Shafiq Fahmi said...

Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
Dah beli satu kemeja, style gila.

"Sharing Is Caring."