Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 17 October 2014

BBQ Chicken Restaurant Review (SEDAP GILA)


Salam (n_n)
Last week masa hari jadi aku, adik aku belanje makan di Restoran Abah Beriyani, dan semalam, beliau belanja kitorang 1 family pergi makan-makan lagi. Kali ni kami pilih restoran ayam iaitu :



Restoran BBQ Chicken
(dalam AEON Bukit Indah, JB)


The restaurant entrance
Honestly, BBQ Chicken ni lah restoran yang menyediakan western food yang paling sedap di dunia..hahaha okay, over, tapi betul lah, before ni pernah makan di Chili's, MFM dan Vivo tapi macam ada kekurangan rasa. Tapi di BBQ Chicken ni, semua makanan western dia aku rasa sedap gila!! Haha :p


Dekorasi dalam kedai, lama tunggu barulah kedai tu kosong sikit. Owh ya, kehadiran 'mambang' di belah kiri bawah tu tidak disengajakan..
So, jom tengok apa yang kitorang order! Yahoo~


Korean Rice + chicken leg : Rm9.90
Ini sedappppp gilaaaaaaa (n_n)


Chicken Spaghetti Bolognese : Rm12.90
Sedaaappp
Mashed Potato (lupa harga, bawah Rm5 kot?)
Ini tak sedap...haha KFC punya lagi sedap :p
Ini ikan dory kot~~~lupa nama menu dia, Rm12.90
Pun sedapp jugak :D


Sandwich Chicken ape entah..Rm18.90
Ini dalam menu gambar dia roti panjang dibelah dua camtu lah, sekali dapat amek kau dua bijik burger sekali haa~ Ini pun sedapppp burger dia :D


Col-Pop Chicken : Rm9.90 (set dengan air)
Sedap tapi keras sikit, lagi sedap ayam popcorn dekat Upin Ipin

So, overall memang puas hati makan kat sini. Sangat-sangat sedappp!!! Hahaha, terharu betul masa makan semalam sebab sedap :p Memang sku suggest korang try restoran BBQ Chicken ni! 


Abah aku sempat tidur kekenyangan jap sebab tunggu anak bininya habis makan~ hahah sian beliau :p

Okay, sekian saja review tentang BBQ Chicken Restaurant di AEON Bukit Indah, Johor. Terima kasih sudi singgah sini (n_n)



2 comments:

Diana Rashid said...

Nanti kalau akak datang jalan2 ke jb akak singgah makan kat sini..:)

K-rool said...

Ini jawapan saya untuk soalan anda tentang laptop.

Saya cadangkan anda guna pendrive untuk format laptop. Refer sini http://sawangkrool.blogspot.com/2012/05/format-laptop-menggunakan-usb-pendrive.html

Step format sama macam guna CD.