Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 10 September 2016

Deko Pelamin & Buaian Berendoi Terbaik Dari Zoura Pretty Fingers

Salam, hai (n_n)
Haha tak sabarnya nak update review pasal Zoura Pretty Fingers ni. Bukan apa tau, diorang ni memang selalu buat promo untuk pelamin bertunang / wedding pada harga yang murah dan berbaloi! Dah lah harganya berpatutan, dekorasinya pulak memang gaya terkini dan simple! Bride to be di luar sana confirm suka! Jom kita tengok antara hasil air tangan Zoura Pretty Fingers ni :D

Dekorasi Pelamin Tunang / Kahwin Simple

Haa, pelamin dia memang simple dan mengikut trend terkini kan? Sungguh pastel tema warnanya dan memang sejuk mata memandang. Tapi, kalau anda jenis yang sukakan warna striking atau bold, request saja dengan Zoura Pretty Fingers, insyaAllah mereka akan buat yang terbaik untuk customer mereka ;)

Dekorasi Buaian Berendoi

Comel-comel belaka kan dekorasi untuk majlis berendoi ni. Simple dan just nice! :D

Kalau korang nak tahu, Zoura Pretty Fingers ni juga sediakan banyak lagi servis berkaitan perkahwinan seperti tempahan gubahan hantaran, handbouquet, candy buffet, MUA, sewa baju or nak sewa barang-barang pelamin pun boleh!

Paling unik sekali adalah BUNGA TELUR MASIN :D Ya, di Zoura Pretty Fingers memang menyediakan servis bunga telur guna telur masin tau!

Berminat dengan servis Zoura Pretty Fingers??


Zoura Pretty Fingers best sebab easy and friendly consultant. Design pelamin dan dekorasi moden, elegant dan simple. Tiada caj tersembunyi dan ia servis yang boleh dipercayai sebab mereka dah pernah masuk dalam majalah Pesona Pengantin dan Harian Metro.

Kepada sesiapa yang berminat untuk PM / lihat banyak lagi gambar dan feedback daripada customer2 mereka, boleh ke:

IG: zoura pretty fingers
No. Fon: 012 361 2692

Kepada B2B yang nak dapat FREE GUBAHAN HANTARAN @ FREE HANDBOUQUET bolehlah terjah IG dan FB Zoura Pretty Fingers dan join contest yang disediakan! Just SHARE & WIN and it's open for all (n_n)

P/s: yang dah kahwin boleh recommendkan ZPF untuk kenalan anda yang bakal bergelar B2B juga..hihi ;)