Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 28 June 2016

Kapsul Peria Plus yang wajib dicuba oleh Pengidap Darah Tinggi & Kencing Manis

Salam (n_n)
Tahukah anda, baby peria atau nama kampungnya peria katak, sangat berkhasiat dan bermanfaat bagi orang yang mengidap sakit kencing manis dan darah tinggi. DAN...dengan adanya Kapsul Peria Plus daripada peria katak ini, maka amat mudah untuk si pesakit mendapatkan khasiat tersebut bagi merawat penyakit kencing manis / darah tinggi mereka :D


So, jom kita kenal lebih dekat lagi dengan Kapsul Peria Plus ni (n_n), dan berikut adalah manfaat kapsul ini :

1. Mengandungi Phyto-nutrient, Poplypeptide-P dan Charatin yang membantu mengawal gula dalam darah. (bagus untuk pesakit Diabetes Type II)

2. Mengandungi sebatian hypoglycemic (dikenali sebagai insulin tumbuhan) yang boleh menurunkan paras gula dalam darah dan air kencing dengan berkesan

3. Ia tinggi Vitamin C, Carotene, Leutein dan zea- xanthin.
(Anti-oksida yang bagus untuk anti-penuaan, anti-kanser dan mencegah penyakit kronik )


4. Tinggi Fiber, Mineral & Anti-oksidan

5. Mengandungi
78% small momordica charantia
10% sky fruit
10% Andrographis paniculata
2% low sodium salt


6. Membantu khusus dalam menurunkan kadar gula dan kolestrol dalam darah

7. Mengurangkan gejala / tanda-tanda sakit kencing manis seperti sering haus, luka yang sukar sembuh dan kerap membuang air kecil 

8. Tindak balas seawal 7 hari!

9. Lulus ujian Makmal USM (ref.no : PRN 2015/425)


Bagi aku, Kapsul Peria Plus ni amat sesuai untuk korang hadiahkan kat mak / ayah korang yang mengidap sakit kencing manis atau darah tinggi. Kalau tak pun, untuk diri sendiri yang mungkin dah tunjuk tanda-tanda awal penyakit tersebut. Baik cegah sebelum terlambat (n_n) Tengok testimoni pun ramai yang bagi feedback positive!

 


Ramai yang repeat order dan beli 3,4 botol sekaligus sebab harganya memang berpatutan dan hasilnya memuaskan :)

Harga Kapsul Peria Plus
Sem. Msia: RM 31.90 sahaja
S/Sarawak: RM 33.90 sahaja

Pada sesiapa yang berminat nak order, boleh call / whatsapp:
017 988 3208

Maklumat lanjut:
- Blog Herba Alam4u (klik)
- FB Herba Alam4u (klik)

Kapsul Peria Plus: Kapsul Halal (halagel), Produk Bumiputra Muslim dan buatan Malaysia :)

P/s: InsyaAllah Kapsul Peria Plus selamat dan berkesan (n_n)

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnyaaaaaaaaaaaaaaa

sap venture said...

Assa'lam , macam mana nak order KAPSUL PERIA PLUS