Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 1 June 2016

Kat Pasar Malam Pun Jadi lahh

Salam (n_n)


Semenjak aku dah berhijrah ke Bangi, jarang dah aku jumpa budak Nia ni. Even sekarang kalau jumpa masa niaga kat sebelah pun, rasa tak terlayan pulak aku. Makin besar, makin aktif. Aje tak boleh layan customer nanti. Hahah...

Macam hari tu, kebetulan aku balik JB dan dapat ikut parent aku niaga. Aku mukadimah sikit je, terus dia asyik nak main je dengan aku. Waduh2~ nasib baiklah ada adik aku tolong mak ayah aku layan customer. So, bolehlah aku lah kena layan si kecik tu main bola kat celah gerai aku dengan gerai mak dia. Dah lah baling kuat gila bolanya, kena kat orang yang lalu-lalang, mampos aku~ Hahah


Tapi nasib baik kalau aku marah dia, dia takut...tapi lepas tu kalau dia nangis, aku lah yang cuak balik. Hahah :p

P/s: Weh, bulan puasa nanti aku maybe ikut tolong suami dengan ayah mertua aku niaga kat bazar. Kat Bangi, jom sape2 yang nak jumpa aku boleh jumpa kat situ. Kot nak mintak autograf ke kan, MUAHAHAHA!!
 

2 comments:

Mommy Cici said...

Insha Allah kalau sampai ke bangi I carik you ye . hehehe

Nur Aishah said...

ohh lynn pun stay bangi ye..lambat dah baca entry ni...ni puasa akan datang mana tau leh jmpe..FIL lynn meniaga bazar ramadhan sksyen berapa bangi? akk stay hillpark dekat2 jln reko..dkt dah dgn bangi..mmg slalu mai sana..