Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 23 October 2013

Tempahan Bantal Kraf Dibuka Semula ! :D

Salam.


Tempahan apa jadahkah ini??? Hahahaha...owh jangan lupa sila tangkap orang yang
aku marked tu ya, ganjaran sila claim pada diri sendiri. Hahahaha okay gurau je :p

Aku nak maklumkan yang aku dah boleh terima tempahan untuk bantal handmade
semula, bermula esok (Khamis, 24 Oct 2013).

Jadi, pada yang berhajat nak membuat tempahan, boleh terbang ke HUMMY LOVEY
dengan pesawat anda sendiri~~

tapi, sebelum nak order tu, kena check out ni dulu ya :


Pada link itu, adalah 'laporan eksperimen' jahitan aku pada kain felt dan kain cotton.
So, before korang order, boleh nilai dan tengok mana yang korang rasa okay, dan
lepas tu PM aku di link FB Hummy Lovey tadi, untuk buat tempahan bantal :)

So, korang boleh pilih, nak felt ke atau cotton ya (n_n)

Okay terima kasih (n_n)


8 comments:

eima said...

good luck dear

i said...

gudlak lynn -gugu-

reenapple said...

WEahhh... semoga rezeki mencurah curah. :)

zaza zehra said...

wah... hehehe... :) moga murah rezeki lynn :D

Nong Andy said...

comel... sgt. lenkali nak beli satu untuk shinta. tapi tu nanti la.. lynn siapkan la dulu order yg dah berlambak tu heeee

SAMIQA ♥ said...

selamat berbusiness !! :)

merahitujambu said...

moga murah rezeki moga di permudahkan kerja ya

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Aku gi tengok jap yg cotton tu.. urmm, dari segi jahitan memang kurg kemas..tpi, kalau aku, aku suka cotton. Bak kata ko, sedap dipeluk,hahaha

Tapi, based on citarasa masing2 la kan. Dari segi kekemasan, felt memg lebih baik.

Aku dtg ni nak bertanya kabor,ahaha. Sihat ke ko lynn, ke tgh sibuk melambung bantal tu? hik3. Take care..aku dah tak leh online selalu. Ada ke ko kisah ak tak leh online slalu?hahaha

Teruskan berkarya.. dlm bebanyak karya ko, aku suka dan jeles dgn seni kraf ko ni lynn, sbb ak tak mampu buatnya, ak bukan penyabor,hahaha