Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 25 November 2016

Burger King 2 Ketul Rm9 Jer

Salam (n_n)
Yuhuuuuu~ aku memang suka Burger King tapi selama ni memang 2x je pernah makan situ sebab regenye boleh tahan. So, bila dah alang-alang ada promosi camni, janganlah kita melepaskannya! Hahaha :D


Untuk promosi 2 bijik Rm9 ni, hanya ada 4 pilihan burger yang korang boleh pilih iaitu:


Hari tu kitorang beli dekat Burger King dalam KL Central. Aku amek Cheese burger, dan suami aku amek Chick'N Crisp, lalu bergembiralah kami berdua sebab dapat menikmati burger king ini pada harga yang berbaloi-baloi (n_n) Hahaha~



Burger Chick'N Crisp:
Rasa dia ala-ala McChicken daripada McD, cuma lebih rasa cheese. Sedap!!

Burger CheeseBurger:
Rasa dia ala-ala Double CheeseBurger daripada McD, tapi dengan rasa daging yang di-grill. Sedap jugak!!

P/s: selamat menjayakan promosi Burger King, sementara stok masih ada dan T&C!

3 comments:

Mommy Cici said...

alamak i pulak meleleh air liur. hadoi

miss eimanhikmah said...

kt wangsa maju ada tp belum sempat makan,,dap nyeeee

ct cheery said...

Dah meleleh air liur nih 😂