Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 27 April 2013

'Nothing' means....?


 Perempuan, kalau lelaki tanya dan dia cakap;

"Takde pape..."

atau pun

" Saya okay..."

Maksudnya, dia tak okay or dia tengah sembunyikan sesuatu dari korang dan berharap
korang akan tanya lagi sekali, so that dia akan mengaku yang dia sebenarnya tak okay.

Lelaki, kalau dia cakap;

"Takde pape.."

atau pun

"Saya okay..."

Maksudnya, memang dia okay. So tak payah tanya banyak-banyak kali untuk menunjukkan
yang korang caring sangat kat dia. Sebab itu tak kan menunjukkan yang korang take care,
sebaliknya korang dianggap macam annoying pada diorang.

Caring is annoying, huh ?





6 comments:

reenapple said...

yeah.. aku setuju!

Lelaki ni simple dan tak cerewet compare dengan pompuan. Erk.. -_-

Chic Na said...

nothing means everything.. haha..

Zaza said...

haha, yeh yeh stju sgt =)

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha.mmg pon caring so annoying. tp kalau aku da tnya sklai die kate oke,lantak lahh laa labu.mihmih

QasehnyaRania said...

a`aa kan..

Adinda Baizura Mazlan said...

Singgah sini kejap.
Kita geng!