Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 10 April 2013

Ribbon Watch RM 50 ONLY !!

Ribbon Watch Malaysia
Korang !! Mari mencomelkan diri korang dengan hanya RM 50 sahaja !!

Dengan Rm 50, korang dah boleh dapat satu set kotak comel ini, dalam dia ada :

- 1 jam dpd Japan (Japan Movement) yg Water Resistant
- 9 ribbon yang comel & colorful

Contoh cara ikatan :

 

Banyak lagi cara ikatan yg korang boleh buat, ikut kreativiti sendiri, aku akan
update hujung minggu ni, InsyaAllah. Kasi photoshoot dulu~ Heheh (n_n)

Cute Ribbon Watch
Apa yang bestnya Ribbon Watch ni ??

1. Banyak pilihan warna, boleh mix & match ikut warna baju yang kita pakai

2. Ribbon jam tu boleh dibasuh, dan ia tidak berbulu

3. Ribbon jam amatlah selesa dan lembut di tangan

4. Jam tahan lama

5. Boleh digayakan dengan brooch comel (akan diupdate nanti)

6. Boleh dijadikan hadiah kepada yang teristimewa sebab packaging dah memang
sedia comel !

7. Ribbon yang disediakan adalah sangat praktikal, boleh di adjust ikut
size tangan

8. Ribbon juga boleh dipotong untuk hasil yang lebih kemas (ikut size tangan)

9. Ribbon boleh ditukar kepada ribbon korang sendiri (beli ribbon lain,
then sambung kat jam, mudah kan!)

10.  Satu set hanya RM 50 SAHAJA !! macam korang beli 9 jam, tapi Rm 50 je??
OMG, harus beli (n_n) !!


Currently Avalaible Stock : 6 only

4 only

2 only


Postage Sem. Malaysia : + Rm 8
Postage Sabah, Sarawak : + Rm 13

Siapa nak boleh pm aku kat lynndamya@yahoo.com

~Thank you~

6 comments:

Zaza said...

serius lawa betul jam ni..

Lynn Damya said...

Zaza: boleh booking klw nak (n_n) TQ

Nurrul said...

Lawanya jam nie.. tapi nurrul tak minat yg macam feminin sgt.. hehe :P

IntaNBerliaN said...

serius cantik!! :-)

Anonymous said...

Masih ada??

Anonymous said...

Plizz say yes!! :'(