Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 13 December 2013

Apabila Kucing di Cat.....Erk??


Salam. Aku tak sure lah menggunakan bahan apa, material apa dan teknik apa,
tetapi hasilnya adalah begitu wow~ cuma aku tak nak lah bela kucing-kucing
'cantik' yang dicat macam ni, sebab ada yang tak ghope kucing lagi dahhh~~~

Kucing berupa rama-rama :

 

 

Taiko Red Indian ?
Pakai kain pelikat abah ?
Yang ni cantik sikitlah....
Muka kucing tu macam tak rela boleh tak (-_-')
Kucing Sailormonn (sebab ada bulan)
Okay ini macam scary..kau bayangkan bangun-bangun tidur je nampak muka
dia...huh! 
Ini boleh diterima sikit lah, sebab masih belang-belang, cuma warna je colorful sikit
Kucing ni kalau dia ternampak rupa baru dia kat cermin, mau bunuh diri nih (-_-')
macam ba......
Kau kalau nak sangat bela babi, bela je lah yang sebenar, kucing ni tak babi pun tau...
(aku tak mencarut, cuma aku gunakan nama sebenar binatang tersebut, haha)
Kurak (kucing merak), kalau banyak kena panggil kurak-kurak,
faham semua~
weird~~~
Amende dowhhhh (-_-')
Wow, kucing glow in the dark !!!
Kucing ala-ala My Chemical Romance :

Music Band : My Chemical Romance
Okay style gila, aku suka yang ini
Owh ya baru aku ingat, mungkin proses 'mewarna' kucing ni sama macam
proses yang digunakan masa zaman-zaman anak ayam berwarna-warni
glamour dulu tu, dyed agaknya..hehe cuma kalau nak buat tu, pastikan ianya
agak comel dan masih ada rupa kucing lagi....sian aku tengok yang mana
diwarnakan secara melampau tu, haha

Owh ye tengok ni :


Comel kannnnnnn ?? (n_n)

2 comments:

reenapple said...

Aku pun tak nak bela kucing cenggitu, Hahaha.

Hey... aku pun suka MY CHEMICAL ROMANCE ni. Huuu *geng*

Anonymous said...

Apa pun mereka2 ini

Tetap mainten comel..


Nong andy