Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 24 December 2013

Giveaway Vegetable Chips??



Salam. Hai, aku dah lama xjoin contest or join giveaway bagai sebab majoritynya
mempunyai syarat-syarat yang agak membebankan seperti kena like page sponsor
dan follor blog sponsor yang berjela-jela banyaknya. Lepas tu, ada lagi syarat-
syaratnya tuh. Hadoi, tak kuasa aku.

Tapi, bila nampak giveaway ni, rasa teramat 'ringan hati' nak join. Ringan hati?
Hahaha, kira macam senang lah nak join, sebab tak payah susah-susah nak like
page-page sponsor dengan hati yang tidak rela. Plus, hadiah simple yang di-offer
sangatttt lah menarik!

VEGETABLE CHIPS daripada Cosway !!

Yeayyyyy, tak pernah rasaaaaa punnnn ! Sebab tu aku join ! :D Hehehe, 
korang kalau nak join pun boleh, klik gambar tu ya. Thank you~


3 comments:

IntaNBerliaN said...

hihiii akak sendiri masa mula2 tgk tu rasa teruja.. tu yg terus beli.. hihii

btw, good luck

aisya said...

good luck! :D

zaza zehra said...

wah...tak pernah lagi zaza makan ni.. :)