Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 19 December 2013

BUBUZAZA - For those who's crazy about handmade bags !


Salam. Arghhhhh nasib baik aku sudah membeli handbag baru yang ala-ala
cun jugak, kalau tau, mau terbeli yang ni. Even hampir semua handmade bag
keluaran BUBUZAZA ni dah pun terjual, tetapi aku tetap gak nak share kat
korang, betapa bestnya produk bag diorang ni. Hehehe, jom tengok antara
bag-bag handmade diorang yang aku rasa sangat smart, cute dan adorable :

Kemas dan sotifiskated



Sweet Purple (n_n)
Okay, ini sangat attractive !
Design yang depan ini sangat smart !
Nampak tak, BUBUZAZA mempunyai banyak pattern handbag yang hasilnya
adalah sangat kemas, elegant dan smart ! Sesuai dibawa ke mana saja termasuklah
pergi kerja :D
Sweet design dan color, tetapi masih tetap nampak kemas dan boleh digayakan untuk
ke pejabat
Sweet Maroon~
Sweet and simple !
Ini sangat sweet ! Dan tetap nampak elegant !
Owh so attractive !!! Simpla saja tapi nice !
Haaa, best tak? Apa lagi, ushar lah page FB BUBUZAZA HANDMADE ni (klik)
Aku tak sure if BUBUZAZA ada servis customized bags ke tak, kalau nak, kena
tanya sendiri lah pada ownernya. Aku tak tahu siapa ownernya, tapi aku share
sebab produknya memang menarik! :D


(p/s : aku nak sangat belajar buat dan jahit handbag-handbag jenis macam ni, 
tapi tak tahu kat mana dan ada yang tak nak ajar pun ada...sedih, korang reti?)


5 comments:

eima said...

mmg cun bg sape yg suka lain dr lain .. remaja cam seswai jugak byk corak2 sesuai gegirl

zaza zehra said...

damya.. mmg cantik lah beg2 ni.. berkenan tgk.. :)

Sarah Mohd Saleh said...

eh cantiknyaaaaa, pandai lah die buat. kreatif sgt. thanks abbe the info ;D

Tinta Lana said...

Salam.

Aku tukang jahit baju pun tak berapa nak kenal, apatah lagi handbag,mih3.

Yes, memang menarik. Nampak cute2 belaka,hehe. Duit aku pun nanti 'cute2' juga T__T

Anonymous said...

Style beg galas tak de ke? Takpun beg yg tali dia panjang sikit. Huuu. AKu tak berkenan sikit beg cam perempuan... tak puas. kakaka

-reenapple-