Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 14 December 2013

Interview Perasaan Sebenar Seorang Ayah Apabila Anak Perempuannya Ingin Bernikah


Salam, inilah video paling menyentuh hati pernah aku tengok. Baru awal-awal je
aku dah sebak. Touching. Interview ini dibuat bersempena dengan filem Papadom 2
baru-baru ini, yang mana mereka telah meng'interview' kaum-kaum adam yang
bergelar bapa. Soalan utama dalam interview ini adalah :

"Apakah perasaan anda
apabila mengetahui yang anak anda ingin berkahwin?"

Ketika kita (anak perempuan) menyatakan hasrat kita ingin bernikah,
boleh kita bayangkan bagaimana perasaan seorang ayah ketika itu...?

Mari kita selami perasaan seorang ayah di ketika itu, tonton video ini :


Aku memang 'anak abah' :) he's my first love and he's my hero. My superhero
untuk selama-lamanya. He's my man, forever :)

 

Seseorang yang bergelar bapa pun, mesti akan rasa sayu apabila hendak
melepaskan kita anak-anak perempuannya ke tangan orang lain. Mesti dia
rasa, cepatnya masa berlalu, sampai dia tak sedar...kita dah besar :)


"But daddy...dont worry...


I will always be your little girl, daddy...."




(video ni memang buat emosi aku sedikit terganggu, sebab sebak sungguh...
nak nangis lagi, wuwuwu :'( )

4 comments:

Genre Dari Langit said...

Ala.. lyn....

X nampak lak video tu kat tab ni...

Nanti buka pc akak tgk..

Nanti cer cari interview mak mak yg nak lepaskan anak berkahwin lak..

Sekarang ni shinta baru 5 tahun.. so akak no feeling lagi.. 15 tahun akan datang debaran tu dah start rasa kot.. heheheh

Genre Dari Langit said...

A.... ni kes malas logout lak ni..

Yang iklas
Mami shinta a.k.a nong andy

zaza zehra said...

hukhukhuk..zaza rasa mcm sdh je... :(

eima said...

ala tak leh tgk la plak ...
tah la aku tak prasan la pasal bapak aku tu