Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 27 February 2014

OPENING KUKUBESI STORE SKUDAI - 1 MAC 2014



Salam. Sebelum tu, siapa-siapa yang masih belum kenal apa 'KUKUBESI' ni,
boleh lah klik SINI


Okay, perhatian kepada peminat-peminat tegar TEE KUKUBESI, yang berada di Johor,
bergembiralah kita kerana akhirnya, Johor telah terpilih sebagai lokasi cawangan
Kukubesi Store yang seterusnya, selepas store di Cheras dan store di
Shah Alam (yang dipanggil MARKAS)

Berikut merupakan butiran lanjut tentang STORE KUKUBESI DI SKUDAI :


STORE OPENING on 1 MAC 2014
12.00 tgh - 6.00 petang
Taman Pulai Perdana, Skudai

Opsssss...tapi sebelum aku bagi alamat penuh store Kukubesi Skudai ni,
better kita layan dulu beberapa gambar yang aku ambil daripada
Facebook Page Kukubesi Skudai sekitar daripada peng-label-lan baju,
design-design Tee yang ada di Store pada 1 Mac tu, dan design packaging
bag yang coOl....Jom :

STORE EKB SKUDAI IN PROGRESS

 

TEE'S BAG DESIGN


DESIGN-DESIGN BAJU YANG ADA
@EKB SKUDAI (1 MAC 2014)






SENARAI HARGA BAJU @EKB SKUDAI
(1 MAC 2014)


Dan, mulai sekarang, tag-tag label Tee KUKUBESI bukan cikai-cikai lagi tau,
sila tengok video ni : Cara Penghasilan Tag Baju KUKUBESI (GEMPAK KAN!)

Okay, seperti yang dijanjikan, ini alamat penuh untuk
STORE KUKUBESI SKUDAI :

21-1, Jalan Pulai Perdana 11/2,
Taman Sri Pulai Perdana,
Skudai, Johor

Okay, berminat, bersedialah untuk memborong di sana pada 1 MAC ini ya,
aku ada baca sesiapa yang pergi ke sana dengan memakai baju Kukubesi,
layak menerima diskaun! Hehehe (tertakluk pada terma dan syarat ya)

Owh by the way :


Kalau nak, sila beratur ya.

Okay, TAHNIAH untuk KUKUBESI KREW
yang berjaya mengembangkan empayar kukubesi di Malaysia ini. Kita dapat lihat
begitu rakyat Malaysia berbangga memakai baju berjenama daripada luar negara.
Tapi, bila adanya KUKUBESI, aku rasa sangat berbangga sebab aku akhirnya
berbangga memakai produk anak Malaysia yang bukan saja nice, tetapi perghh~

Kebabommm !!

Dan untuk EMPAYAR KUKUBESI STORE (EKB)...


Welcome to Jay Bee 
\(n_n)/


2 comments:

BUNDA said...

assalam...Tahniah kepada KukuBesi Krew...Semoga terus maju jaya...
salam ziarah dari Bunda...

eima said...

kagum2 .. tp aku takan pakai la bj ade gambo tengkorak klu gambo wau tu haraimau melaya ok ... cun jugak