Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 1 February 2015

Inner Awning Satin Murah dan Cantik di ZALORA


Salam.
See~ cantik tak inner yang berawningkan kemasan daripada kain satin yang berkilat ni? :D


First time tengok inner ni terus aku terpikat, sebab kilatan kain satin yang dijahit senget-senget tetapi kemas tu telah memberikan efek segi-segi yang berkilau ala-ala kilauan permata gitu. Nampak macam ekslusif gila inner ni, tetapi dalam masa yang sama tetap simple. Simple tapi menyerlah!

Nak pakai pergi majlis orang kahwin boleh sebab awning dia berkilat-kilat, dan guna untuk tunang pun boleh or even nak pakai masa pergi kerja or jalan-jalan pun boleh. Ada banyak lagi warna untuk korang pilih dan sesuaikan dengan baju yang korang dah sedia ada, seperti warna Cyan dan Butter...



 

Brownie dan Latte


 


Pink dan Charcoal

 

Material : Cotton Spandex
Panjang Inner : 8 inchi


Harga dia pulak hanya RM23 saja! Berbaloilahkan untuk inner yang kemas dan tak terberot-berot ni. Lagi pulak, ianya simple tanpa sebarang manik mahupun batu-batuan yang memberatkan kepala, tetapi still mampu memberikan imej ekslusif kalau korang pakai. Chewah~ tapi ada syarat tau kalau nak dapat inner ni dengan rege Rm23 tu. Macam mana??

Mudah je, korang masukkan kod diskaun ini ZBAPpgb ketika buat tempahan secara online tu. Haa lepas tu dapat lah korang beli inner awning satin cantik ni pada harga Rm23 tu (n_n)

Ni link untuk terus ke link inner-inner satin berkenaan:

Ni pulak link tutorial macam mana nak guna kod diskaun tu:

Cara nak dapat harga murah daripada ZALORA (klik)

Owh by the way, kalau korang tak nak beli inner tu, kupon diskaun tu boleh je guna untuk beli barang lain tau, contohnya untuk beli handbag Alfio Raldo yang HARGA ASAL dia RM 299.90 ni...


Lepas diskaun harga dia turun jadi RM 89.90 je! Lepas tu kalau guna kod ZBAPpgb yang aku bagi tadi tu, korang tau jadi berapa rege beg ni??

RM 76.41 SAHAJA!!

Banyakkan daripada harga asal dia dua ratus lebih, boleh jadi Rm76 sahaja ;D Dah lah boleh dapat free postage pulak tu sebab beli Rm75 ke atas. Memang berbaloi-baloi tahu. So, apa tunggu lagi, ayuhlah membeli-belah di Zalora (n_n)

P/s : aku tengah tunggu baju baru aku sampai..aku suka beli di Zalora, agak-agak kalau tetiba saiz tak ngam, boleh return balik. Hihi ;D


3 comments:

Diana Rashid said...

Akak pun suka membeli kat zalora..baju dan tudung nya cantik2..

eima said...

Dikkkk boleh guna utk majlis tunang nanti...mesti canti dan vogue

Amanda Suria said...

Wah....lynn dh siap borong awal2 dh ni....