Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 18 February 2015

Muntah Darah??


Salam!
Semalam aku ade makan-makan sempena farewell sorang staff ni. Makan punya banyak, bila balik rumah. Mandi dan gosok gigi semua. Time gosok gigi, kalau perut aku penuh, confirm ter'uwekk' sikit.

So, sama jugak macam semalam. Aku gosok gigi, tiba-tiba terus ter'uwekk'. Burrrr.. 'uwek' aku tu merah darah dan banyak gila!! Aku terus nak pitam sebab panik + terkejut gila tengok darah terkeluar banyak gila masa tu. Tapi tekak aku tak sakit, kira darah tu keluar smooth je hah~ Aku cuak gila fikir apesal aku muntah darah ni?!!!

Dalam panik-panik bukak air kat sinki laju-laju, baru aku teringat...

"Owh, tadi aku kan minum air sirap bandung, so sebab tu warnanya merah. Tapi, apesal betul-betul warna merah darah ek? Bukan ke air bandung warna pink?"


Hmmm...

P/s : korang rasa camne? Adakah aku hanya 'uwekkan' sirap saje tanpa susu? Hahaha :p

5 comments:

Amanda Suria said...

Statement last tu mmg buat akak gelak dik..

POJIEGRAPHY BLOG said...

Mak aih. Post ni penuh dengan tanda tanya... panik juga la sebenarnya kan kalau tiba-tiba nampak muntah darah. Apa pun, mungkin tu cuma air sirap bandung saja. Huhu

reenapple said...

Aku syak susu hadam dulu. tapi sirap tu tak dihadam dengan betul.Itu yg kau muntah darah. Haha

FarhanahAdzlan said...

taktau nak serius ke gelak baca entri ni haha

eima said...

hahahhah nk komen ape ni ek ...hahahhaha