Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 12 February 2015

Latest Jubah Design by MinimaLace Boutique :D


Salam!
Aku memang suka design baju yang pelik-pelik sikit. So, nah, latest design jubah yang pada aku pelik sedikit tapi tetap cantik kalau pakai..hehe (n_n)


Jubah Ulyaa MinimaLace

Inilah design jubah terbaru daripada MinimaLace!! Aku suka sangat sebab design dia senget-senget dan color blocking yang menarik, lebih-lebih lagi yang black and white ni :D


Pilihan warna lain pun ada untuk korang pilih, seperti:

Pink and Dark Cyan
Royal Blue and Grey
Purple and Magenta Pink
Gold and Black
Unik kan! Aku memang suka cuci mata dekat MinimaLace (ML) ni tau sebab majority warna bajunya berona pastel yang sangatlah lembut dan natural gitu. Design dia pun simple dan sesuai dipakai waktu nak pergi kerja boleh, waktu pergi shopping boleh, nak pakai untuk dinner pun boleh. Versatile gitu (n_n) So, pada sesiapa yang berminat, boleh lah order di :

(Klik)

Harga Jubah Ulyaa MinimaLace
Rm 149.00 sahaja :)

P/s : selamat membeli-belah~ hehe (n_n)


2 comments:

shukran TQ said...

just blogwalking here


#nuffnangclick #follow me on shukranzahari.blogspot.com #Happy blogging

Diana Rashid said...

sesuai untuk menyusu tak??