Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 18 September 2015

Menang Contest NIVEA Pouty Lips

Salam.
Yeayyyy! Tengah-tengah sedih tadi, tetiba dapat email daripada NIVEA, cakap aku terpilih sebagai winners contest Pouty Lips ni. Wahhh! Alhamdulillahh, yeayy!! 


Actually contest ni dah lama gila tahu, sampai aku dah malas nak check page Nivea hari-hari untuk tengok winners list dah keluar ke belum. Sampai dah lupa dah pasal contest ni. Hahah~


Contest Nivea Flaunt Your Pouty Lips ni memerlukan peserta membeli produk lip balm Nivea kat atas tu, yg ada percuma Sticker Bibir cam tu, pastu, kena pakai Sticker Bibir tu kat bibir dan snap picture! So, alang-alang aku memang guna lip balm tu, terus je lah join. Hahah...gambar ni lah yang aku hantarnye punn :


See, bibir aku hitam sebab dah lekat sticker warna ungu bintik-bintik tu haa....punyalah blur aku sebab tak tau camne nak pakai mende alah tu, itu pun dah terkoyak-koyak masa lekat kat bibir. Adik aku lah jadi saksi betapa gigihnya aku masa pakai sticker tu, nasib baik senang nak bersihkan. Hahaha...


Hadiah aku Voucher Watson dan Product Nivea. Dah lah aku ni memang pengguna setia produk Nivea. Sungguh mengujakan lah bila dapat free je! Hahah (n_n)

P/s: first time menang memang jakun sikit :P

5 comments:

nur anis said...

wahhh..tahniahhh..:)

eima said...

MLS NAK JOIN ARI TU ...ANYWAY TAHNIAH DEAR ....

anajingga said...

Tahniah Lynn :)

Raz said...

yeayy tahniah!

Mommy Cici said...

tahniah babe >,<