Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 8 September 2012

Malam ni, aku rindu dia...


Malam ni, tiba-tiba teringat kat dia. Aku dah lama tak dengar dia nyanyi
untuk aku. Nyanyian dia, boleh buat aku bersemangat untuk survive.


Sejak akhir-akhir ni, aku busy sikit. Lama dah tak contact dia. Dia lagi lah,
haram nak contact aku. Lagi busy agaknya. Hmm...rindu~~rindu~~


Aku bila teringat kat someone, aku akan tengok gambar-gambar dia.
So, aku pon bukak lah folder khas gambar-gambar dia. Banyak, memang
banyak. Aku tengok satu-satu gambar dia. Kadang-kadang style dia best,
tapi ada masa bila datang sewel, sengal gak gambar dia. Haha


Aku layan lah gambar-gambar dia. Sambil dengar lagu-lagu dia.


Ehhhh, lagu? Penyanyikah beliau??? Sejak bila beliau bertukar profession nih??

....

...


...


....


...

...


...

Sebenarnya....kannnnnn...


....


....


aku......kannnnnn......


 ....


....



rindu minah ni !!!


.....



HAHAHAHA !!!

Alaaaa, tolong lah..tolong lahh..jangan tampar aku~~wuwuwu aku dah lama
sebenarnya tak layan lagu-lagu dia ni. Tu yang rindu tu, hahah


Selalu aku on laptop, memang habit aku terus je pasang headphone kat kepala
tapi........lepas tu lupa nak play lagu. So, sekadar hiasan je lah menatang
headphone tu atas kepala aku ni... (-_-')

Cool sangat minah ni, aku rasa dah berapa kali entah aku buat entry pasal dia.
Hihihi....

Favourite lagu aku daripada dulu sampai sekarang ialah dua ni :

Skater Boy & Losing Grip

Skater Boy - aku dengar untuk naikkan mood aku, sekali dengar terus excited

Losing Grip - memang lagu favourite masa karaoke !! lagi-lagi kalau nak release
tension. Nyanyi lagu ni 10x pon xpe, tapi takot orang yang dengar
pengsan. Hahaha >_<


Owh ye, semalam aku ada update bantal handmade aku yang baru siap ni.


Dan ada orang nak berkenalan dengan si arnab kecik tu. Owh ye, aku baru
perasan semuaaaaaaaaa model aku tu spesis arnab rupanya (-_-') Ish3....


Ha, meh aku kenalkan si arnab kecik yang paling kecik tu (-_-')


Nama : Arnab Comel
Umur : Baru je dua bulan
Hobi : Suka ambil gambar
Cita-cita : Jadi model terkenal (hampir tercapai)
Makanan kegemaran : Kapas (-_-')
Kata-kata ucapan utk para pembaca : Doakan saya, saya nak masuk American
Next Top Model (n_n)


Ok, semua tu ditaip sendiri oleh beliau yang bajet hot. Naseb tangan dia pendek,
aku letak dia jauh-jauh tadi, terus dia tak dapat capai keyboard ni. Hahahaha~


Ok, bye2 tu je. Time kasih lah sudi baca entry mengarut aku ni. Takdak idea
tapi nak update jugak. Ini lah jadinya :p Hehe..thanx~



7 comments:

Fyfy Liew said...

Hahaha. Suspen je baca entry lynn ni tau. Tapi arnab tu comel. Bt sndri ek? Kreatif ah!

yoon da-hyun said...

follow sini :)
visit me @ http://www.appledahyun.blogspot.com

Sarah Mohd Saleh said...

aku benci minah tuh..poyo gilak.haketuii

reenapple said...

hahaha. Sengal lOL.. huhu.
Aku pun layan lagu minah tu.. ekeke. =)

Lynn Damya said...

Fyfy : hahaha suspen ke..? :p a'a buat sendiri arnab tu :p hehe

Sarah : arghhh pehal kau xsuke dia??? kan dia kategori pmpuan penyu yg xgedik (-_-') haha

reenapple : hahaha, yeayy kite sama (n_@) !

Nurrul said...

lahh ingatkan apa tadi.. hewhew...
Karokk lah baru lepas rindu.. :")

Everything's Everythings said...

aku suka lagu ex husband dia xD
lagu dia pun not bad juga..