Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 20 September 2012

Bila terpaksa menerima..... T_T


Hahahahaha

Surprised ! Surprised !!

Best kan bila kena paksa? Rasa macam nak menyumpah je dalam hati.

Uhuk~~~uhuk....


Dulu boleh lah tukar balik, tapi sekarang dah kekal.


Aku tak suka lah layout blog yang baru ni, rasa menyerabutkan.

Rasa macam masuk dalam makmal sains, yang button-buttonnya teratur, kemas
dan skema. Aku pun dah rasa aku macam saintis pengkaji bulan sabit dah ni haa~


Haishh...disebabkan benda alah ni, aku rasa dalam seminggu jugak nak pulihkan
mood aku untuk berblogging nih...


Sungguh tak best !


tapi, nak buat macam mana kan...aku bukannya ada kuasa Sailormoon pun nak
mengembalikan layout blog ni kepada layout yang lama tu.


Nak tak nak, kita kena terima. Sesuaikan lah diri dengan menatang baru ni.
kan~~~


(u_u) <--- muka pasrah !


P/s : kalau sape2 tau kot-kot ada cara nak tukar balik ke layout lama, sila
inform kat inspector Lynn Damya ni ok, roger and out ! Zzz~~



7 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooo layout baru ker.. mcm mana boleh tukar.

missSenget said...

tak paham..ape jadi sbnrya..?


mana pegi yg lama..?

Lynn Damya said...

Leeza : wuwu xtau, automatik :(

MissSenget : layout blog skang dh tukar baru, and skg dh ditukar scre automatik lor :(

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

sabor jew la... hehehehe

aisya said...

sgt serabut interface yg baru tu kan.. refresh je terus tuka.. buat suspens je.. huhu

Nong Andy said...

Lynn Damya,

akak dah lama reda...

macam fb juga.. redakan ajalah. kan benda free...

Sanji Ngatmi said...

laju jep .. ok la kan .. nice kenal-kenal .. fes time masuk sini ..