Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 27 September 2012

Entry kedua khas untuk Sarah Mohd Salleh


Salam. Hari tu, ade dah letak harga bantal handmade aku tu kat entry aku, 
untuk kau wahai cik Sarah. Sebab aku tak tahu lah apa masalahnya, aku dah
berkali-kali send mesej guna acc aku sendiri kat FB kau, tapi kau tak terima jugak.

Aku komen kat entry blog kau pasal harga nya, tapi tak tahu lah kau terbaca
ke tidak, sebab blog kau, komen akan publish automatik kan..


Okay,this time, special untuk kau, nak bagitau yang aku ni bukan lah dah terlalu
maju untuk meng'ignore' pertanyaan kau. 


Memang betul, kau dah tanya aku kat page aku tu, dan aku dah rep.
Aku tak tahu lah, kalau kau tak perasan. Aku tunggu jugak, tapi kau tak reply pun?



Tarikh yang sama, satu jam lebih je lepas tu...ke kau tak check ;(

Kau tak perasan kot cik Sarah~ ;(


Sorry lah babe, aku terpakse print screen dan buat macam ni, sebab lain-lain cara
dah tak tau nak contact kau camne...inbox FB tak dapat,
komen kat entry kau pun kau tak perasan, balas mesej kau tak perasan

;(


Kalau kau dah baca, bagitau aku okay, nanti aku delete entry ni, thanx :)




3 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

cara yang menarik nak deliver msj...hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

haha.tharu sejenak.kahkah.bile kau reply kumen tu aku xdpt notifications.so aku assumekau xreply. kat kumen blog aku dah bace. tp kat inbox fb,aku mmg xdpt.boleh je klau lambat. pe kate kau add aku dgn acc kau sendri.maslah btul fb ni.lempang kang.tharuuu lagi ni.hihi.thanksss kerna begitu susa payah publish entry ni utk aku.hihi

Minda Kronik said...

wow...untung la =3