Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 11 May 2013

My Morning Surprise ! :D (Moist Cake)



Not this cat, but a cake ! Aku lupa yang aku ada order moist chocolate cake dengan
kawan kerja aku hari tu. Aku lupa yang aku order dan cakap aku nak kek tu hari ni,
iaitu hari Sabtu. Dan aku lupa bahawa kek sebesar itu berharga amat-amat murah !

Hahaha, maka disebabkan 'kelupaan' aku yang sebegitu, hal kecik macam ni pun aku
rasa macam,

"wahhhh seronoknya !"

macam bagi surprise kat diri sendiri, lepas tu buat-buat lupa. Haha~ So, aku dengan
bangga abadinya ingin berkongsi gambar kek yang sedap gila plus murah itu dengan
korang-korang semua yang mesti belum sarapan kan..kan..kan?? Hahaha lagi~

Pisau itu atas ehsan kawan aku
Saja aku contrastkan lagi gambar ni biar nampak coklat dia tu nyum..nyum..nyummm
Size besar ni weh : 9.8 x 9.8 inch (RM 25 SAHAJA !)


Paling best kalau beli chocolate moist cake ni adalah coklatnya yang banyak dan kek ni,
coklat dia melimpah ruah !

Tengoklah betapa pemurahnya akak yang buat kek ni, begitu banyak dia tuang coklat tu
dannn..ehem-ehem, jom jamah sikit (n_n)

Nyumm~nyummm~~

Haha jadi itulah dia morning surprise untuk aku. Kepada yang tak gemar kek-kek coklat
macam ni, maksudnya anda memang beruntung sebab selamat daripada godaan ini. Haha~

Cuma aku tengah fikir, macam mana aku nak bawak balik kek ni balik rumah, sebab aku
naik bas. Mau sampai rumah bergolek2 kek ni ~~ T_T adoi~~


8 comments:

Fyda Izani said...

Kat mana boleh order? Nak beli ! :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Lynn..Terima kasih singgah ke blog akak.Okey..setiap order pemanggang akan disertakn dgn 1 buku resepi & skrg kat google byk gak kwn2 yg beli pemanggang ni 'postkn' mskan mereka di internet.Lynn blh try jugak..:)

Gugu Suseno said...

woihh aku nk gak ..

Tinta Lana said...

Bagi aku lynn, selagi kek tu ada kacang, slagi tu la ia sedap,hahaha

cam rangup2 je rasa, urm, murah ni wehh.

Tempat aku ni, pikir 3,4 kali jugak nak beli. Sebab kecik dan agak begitu berharga,keh3

Siti Aniza said...

woi. aku penggemar coklat kot.. kau ni memang buat aku terliuh betul. ciss. -_-

Lynn Damya said...

Fyda : haha area johor bahru je rasenya, xtau lah sbb kita pon order by kawan kita, jiran dia yg buat kek ni :D

Azatie : haa okay kak time kasih

Gugu : hehe, boleh2 kau jb kan? meh ar sini~haha

Lynn Damya said...

Lana : haaa samelah, aku suka kacang juga, hehe..murah gila aku rase weh, selalu yg sikit tu dh cecah Rm8 ke atas, erkkk....

Aniza : haha maaf...tp mmg entry ni saje dibuat utk menggoda org2 mcm kau, haha (n_n) eh sorry lagi~

Nurrul said...

muaheheee , besarnya kek moist coklat nie.. nak sikit !!!!!