Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 8 May 2013

Tension?? Jom layan anak kucing (n_n)



Salam semua. Lagi satu cara aku nak tenangkan minda aku adalah dengan melayan
kucing. Tak kira lah, main kejar-kejar dengan kucing ke, pegang kucing ke, tengok
gambar kucing ke, tengok video kucing ke or pape yang berkaitan dengan kucing.

So, jom tengok sini, comel-comel belaka !












Hahahahahaha apekahhh iniii ???!!


Auwwwwww comelnya !!!






Sweetnya..






Alolololololololo....melting by this kitty cat (n_n)


Jahat..hahaha


Muka bahagia gila kucing nih dapat ikan besauu, haha

Ini paling lawak!!Hahaha


Hahahaha...kucing memang comel kann...(n_n) Ruginya pada siapa yang takut kucing.




Owh ya, cakap pasal kucing, aku ada buat design baru untuk Teddy Meow aku, ni dia:


Klik ntuk maklumat lanjut & lebih lagi gambar: Hummy Lovey (Craft Shop)

Hehehe, sempat lagi promote kan..okay thanx sudi singgah sini. Aku tengah
menyerap kembali mood aku untuk berblogging. Hadoi~~semangat yg hilang~~


3 comments:

NIL syaffieyna said...

Hi , saya NIL . 18 penang , Jum kenal - kenal . saya dh follow awk tau

Sarah Mohd Saleh said...

Hahhaha.comel gile gmba yg kau ambik tuuu. Rase nak lempang jek sekor2 akibat comel sgt.mihmih

QasehnyaRania said...

a`aa kan..saya selalu tgk adik2 saya belai kucing..

sy kurang sikit sbb alergic bulu kucing