Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 30 May 2013

What's Special in Her Village? ;)



Bangun pagi, selak langsir tingkap, dan aku lihat ini...




Malam itu, masa aku sampai tempat ini, suasana dah gelap. Dan aku memang
langsung tak expect depan kampung ni ada sebuah gunung yang cantik gila !


Nampak tak yang ada tiang bendera tinggi tu, kat belah kanan. Haa...
kat situlah rumah kawan baik aku :) Aku sampai kat tempat ni pun, sebab nak
pergi wedding dia lah ! :D Seronok kan tinggal kat situ, rasa segar je, hari-hari
aku nak panjat gunung tu (n_n) hahaha

Nice view from my window

Zoom in bahagian jambatan

I love this place very much !
Let's see how small i am than the mountain. I felt i'm soooo small ! :D

Satu lagi yang aku suka...




Dan ini view betul-betul daripada
depan rumah kawan aku tu...


Sukanya !!!!
Owh ya, masa wedding tu, aku sempat snap pic kucing ni, terngah berangan
nak kawin jugak agaknya ! :p

Muka dah ala-ala kantoi pulak the cat nih~~

Owh ya, inilah pengantin dan pasangannya,
dua-dua kawan aku tu~~
Hakhak :p




"Semoga berbahagia dunia dan akhirat,
Jirah & Farid"

-Amin-

25.5.13 @ Baling, Kedah


23 comments:

missShila Nget said...

wahh..cantiiikkk...
hijau je nampak..
mesti pagi2 rasa best..


kawan tu pn cantik..
tahniah..!

Gugu Suseno said...

nti aku kawen aku jmput ko k ?? hahah

Sue-Rya Qistina said...

subhanallah..cantiknya ciptaan Ilahi! saujana mata memandang :)

hana hadi said...

sukanya bila kat kampung ada bukit2 hijau macam ni, rasa sejuk dan tenang

Lynn Damya said...

Miss Shila : haha cantik kan, mmg rse sihat sgt kat sana :D thank you hehe

Gugu : hahaha itu harussss okay ! :D

Lynn Damya said...

Sue : Subhanallah (n_n)

Hana : betul tu hana, hari tu rse xnak balik, hehehe :D

Rapunzeel Cikilolo said...

cantik.

sungguh!

:)

Mohd Syakir said...

nak kahwen lah hahahaha

Lynn Damya said...

Rapunzeel : kann :D

Syakir : hoi2 kawen lahhh, ko xjemput aku siap ! haha

Sarah Mohd Saleh said...

Hahhaha, kelako kucin tu, mke mcm dah kantoi je wat sesuatu. Tp mmg sungguh indah ciptaan allah swt,sgt nyaman sgt cantek view kat kg die tu.

P/s: kalau nak tgk cardi warna warni dekat mybeautifulrania.com

Bee Haa said...

Subhanallah.. that place such Awesome .. tumb up

reenapple said...

Seriusly, aku kagum, Hee, Aku pun ada kawan kat BALING. Ehehehe.

Apesal kau tak cakap kat aku kau pergi KEdah, kalau tak dah lama aku suruh kau melawat aku kat Sintok. Ehehehehe.

*Selamat Pengantin Baru jugak* Ehhh kat kawan kau bukan kat kau. Mih mih mih

Chic Na said...

wahhh hijau mata memandang..

Tinta Lana said...

Salam.

Sangat sangat terasa ketenangannya weh.. ^_^

Macam kampung mak ak, bnyk gak bukit2 mcmtu..lombong pon ada, ayor jerneh aje >_<

Seronok no bila skali skala dekat ngan alam camni

Lynn Damya said...

Sarah : hahaha tau xpe, xboleh blah kucing tu :p owh okay, thanx for the link babe :D

Bee ha : Thank you dear :)

Reenapple : Thanx babe, wahaha nk g melawat kau kat sintok? next time babe, kau pon sila melawat aku kt jb okay, hahaha

Lynn Damya said...

Chic Na : haha hijauuu kan :D

Lana : wassalam :D haha terima kasih sbb sme2 berfeeling2 dgn pic scenery ni :D mmg seronok kan ! :D

Siti Aniza said...

kau bila plak? takkan tak terasa kot nak kahwin tengok kawan kahwin. ekekeke

eima said...

mmg antek ...belah sana tu mmg belum tercemar...
laksa belut glemer kat sana wei try la

Lynn Damya said...

Aniza : hahaha insyaAllah, ade lah~haha :p

Eima : wahh laksa belut??? err pk jap nak makan ke tak, haha , thanx :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah utk mereka..siyes cntik kwsn tu..

Lynn Damya said...

Yui : terima kasih dear (n_n)

IntaNBerliaN said...

YaAllah.... cantiknya..!! bestnya kalau duk umah view camni

Lynn Damya said...

intan : kannnnn, best sgt ! :D