Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 8 May 2013

People, you MUST read this book !


Currently reading this book....and guess what, baru 7 page baca,
aku dah rasa seram, takut, lemah dan tak tahu nak buat apa...

Aku rasa kebenaran ni sangat-sangat melemahkan aku. Serius.

Penulis : Jerry D.Gray (bekas perajurit Tent. Udara Amerika Syarikat (USAF)
yang kini sudah memeluk Islam dan aktif menjalankan aktiviti dakwah.

Sinopsis Buku : Beliau mendedahkan kejahatan dan usaha Amerika dalam
merosakkan kesihatan kita, i mean satu dunia ! Kau akan terkejut betapa
engkau dah dirosakkan secara senyap-senyap dan dalam diam oleh mereka!

Buy and read, ini bukan promosi, tetapi aku share sebab benda ni semua
orang kena tahu dan ambil tahu !

(RM 25 only)

9 comments:

Mime MF said...

sinopsis buku tu mcm menarik je..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow! ini kena baca! one book i suggest you is 'manusia dan kemaruk kebendaan' tulisan sayed abdul hasan ali nadwi.. such a good book.. bnyk pengajaran yang cuba di ingatkn kepada kita

Zaza said...

sinopsis pun dh buat zaza tertarik..kalau ada masa nak kuar n teringat insyaallah nak cari..

boni kacak said...

uish.. macam menarik je ni.. nak kena cari buku ni..

Sarah Mohd Saleh said...

Ohhh er,nak cari dkat kedai buku mana? Mph ade tak

Nurrul said...

Hmm , tolong bacakan tok Nurrul boleh tak ?? hehehe :D

QasehnyaRania said...

mcm menarik.nak pergi carik dekat popular la..

salam kenal

* sy pernah duduk jb 4tahun je.area bandar seri alam, masai :)
skrg dah pindah balik key el :)

lyn area mana ye?

Atiqah sa'ahiry said...

terima kasih atas doamu..sudi singgah ke blog kita..terharu sangat2..

Tinta Lana said...

Kita ingat lagi masa penulisnya ditemubual dalam program tv. Tak ingt tv apa, tv9 kot.

He can speak malay very well, malay indonesia la. Sebab dia dah lama duk sana. Time tu temubual utk buku art of deception tu :)