Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 17 May 2013

Bantal Handmade Baru !

Salam semua ! Inilah :

MIKO-MIKO (THE COUPLE CHARACTER)

" we're handmade ! we're cute ! and we're know it !! (n_n) "





Terima kasih kepada customer aku yang bernama Robiatul Aqilah :)
Semoga anda berpuas hati (n_n)

Owh ye, meh aku kasi review sikit bantal handmade terbaru aku yang aku buat
guna printed cotton ni :


Mulanya aku nak jual bantal ni dengan harga Rm 25 sahaja, tetapi mak aku
dah cop bantal ni, dia cakap dia nak. Hahaha, maka dengan rasminya
bantal ini menjadi milik emak aku. FOC untuk emak tersayang (n_n)


Okay, terima kasih sudi singgah sini ya :D

p/s : apesal shoutbox aku tak berfungsi kat sebelah kanan tu :'(


16 comments:

Nurrul said...

Alahai... sgt comel lah akak!! :D
Adik ada nak buat tempahan lagi nie.. jap2 tengok duit ada tak ekk , :P

Kuazue Mohd said...

comel2..suka tgk !!

Gugu Suseno said...

comel gleeeeeeeeeeee .... ! apekan daya, aku tade cple . foreveralone ! hahaha

Lynn Damya said...

Nurrul : haha mari2 membeli belah di Hummy Lovey (n_n)

Kuazue Mohd : haha thank you :D

Gugu : hahaha kau xde couple beli yg sekor je lah ngek~hahaha :D

Tinta Lana said...

Salam.

Aku baru tau ko berniaga skrg ni (T__T)

Seyesly, comel. Yg mak ko cop tu plak, mmg trasa english style gitu.

Lynn Damya said...

Lana : wassalam (n_n) haha yeke, sbb aku jarang promote kat sini kot, hehe
thank you, haa aku pon cm syg je nk bg bantal tu kat mak aku, haha, tp lg syg kat mak aku dpd bantal tu kan...:P

Sarah Mohd Saleh said...

eh aku ske laaa yg last tu pnye bantal, kalau nak order boleh tak?

Teena Tna said...

Bantal yg last skali tu lawa, suka sgtt..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Lynn Damya said...

Sarah : haha alamak babe itu limited edition lah syg (n_n)

Teena : hai :D thankx tina, i will visit yours too :D

Nong Andy said...

i like.. next tima aku nak order satu untuk shinta n dadynya hehe...

reenapple said...

Comel weh... :D Nak satu. Eheheheh

#shoutbox aku pun jadi gitu gak. Sebab tu aku tukar yg baru, -_-

Lynn Damya said...

Nong Andy: hehe boleh kakak cantik~ haha :D

Reenapple : hahaha amek2 :p

hana hadi said...

comel laa. nak hadiah bantal tu,,hehe

mrs kayrul said...

cantik dan comel la

IntaNBerliaN said...

cantiknya...!! kreatif

Lynn Damya said...

Hana : haha nt insyaAllah sy buat giveaway or contest ! :D

mrs Kayrul : hehe terima kasih kak

Intan : akak thank you, hehe :D