Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 16 August 2012

Keterujaan Melanda hari ni :D


Gambar bunga api yang menunjukkan keterujaan


Yahoo ! Yahoo ! Google !
Hari ni aku rasa excited sebab hari ni aku akan menyambut kepulangan
adik aku yang study jauh nun di sana, untuk pulang berhari raya bersama
dengan keluarga dan sanak-saudara. Haha, dia study kat Kelantan je pon.
Gaya macam duk oversea :p


Aku yang lebih excited masa nak pergi amek dia kat bus stand tadi.
Yelah, selalu dia je yang amek aku, tapi ni aku dah habis study,amek
dialah pulak. Hehehe~

So, lepas amek dia kat bus stand tadi, abah tanya nak pergi mana lagi?
Jadi, aku dengan pantasnya merebut peluang untuk menyuarakan cadangan
untuk ke Jusco baru area JB ni. Niat di hati, nak borong Big Apple.



Hohoi~~hari tu, masa adik aku belum balik, kitorang beli 3 je. Sorang
satu, aku, mak aku dan abah aku. Tapi bila adik aku balik, terus dapat
makan sorang 3. Beli yang set 12 pieces punya. Ehem-ehem~~ tajaan
mak aku + duit PT adik aku :p Hahaha

 Gambar ni memang perlu dibesarkan, hahaha :p


Terlontang lah eko makan donut ni haaa.....
Aku suruh beli sikit je, sekali dibelinya sampai 12 donut. Aku memanglah
hantu Big Apple jugak, tapi kalau dah banyak camni, boleh berguling-guling
aku nak habiskan (-_-') Hahaha, xpe, rezeki jangan ditolak. Kita makan je~


Okay, itu je. Owh ye, nak bagi pesanan khidmat masyarakat sikit :

1. Make sure semua tingkap dan pintu dikunci betul-betul before
anda balik kampung tau.  Musim raya ni, penyamun perompak pencuri
memang aktif, maklum lahh..setan dah terlepas daripada kurungan~

2. Pesan kat ayah, suami, kawan or driver yang memandu kenderaan
yang anda naiki tu, sila lah bawak hati-hati. Sabar sikit, jangan nak
cepat sampai je balik kampung tu okay :)
3. Sambut hari raya tu biar sederhana, jangan suka sangat sampai terlupa
pada yang dah pergi. Even Ramadhan dah berakhir, teruskan lah
buat kebaikan

Hehe ok dah, itu je. Salam Aidilfitri untuk semua, 
mohon maaf jika ada terkasar bahasa dan tersinggung perasaan
sesiapa yang membaca blog aku ni. (n_n)



5 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

kemain adek die br pulang over the state.heheh..erut kau bulat dgn donut je lahh jap lg ni. slmat ali laya ;D

Nurrul said...

Selamat hari Raya ..
Maaf sekiranya sepnjang Nurrul berbloggg ada tersaah bahasa...

*Donut nak cket ! ^^

Lynn Damya said...

Sarah : haha over the state kan~~ huu tau xpe, perut bulat cm donut lahh :p

Nurrul : hehe sama jugak dgn sy, :)

reenapple said...

okey.. aku jles dengan big apple kau..=D

Lynn Damya said...

reenapple : haha baru aku perasan nme ko ade apple gak :p