Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 7 August 2012

Doodles Ketupat


Salam. Memandangkan sekarang ni masing-masing tengah sibuk nak design kad raya sendiri kan? So, aku mengambil kesempatan ini untuk buat vektor ketupat untuk korang ambil, edit dan letak dalam design kad raya online korang tu :)

Doodle Ketupat Petak

Doodle Ketupat Manja (apakah nama) (-_-')

Maaf lah, cuma ada dua design + 6 warna sahaja. Aku ingat nak
design lagi, tapi keadaan kesihatan aku tak berapa mengizinkan.
So, nanti aku buat doodles lain lagi. Terima kasih sudi singgah :D



28 comments:

putryteya said...

cantikk !! suka dua2 design .. :)

Lynn Damya said...

Thanx teya (n_n)

Nong Andy said...

tak sihat ke? moga cepat sembuh :D

nurul barakah said...

comel sangat...

Lynn Damya said...

nong andy : tak sihat sikit :( TQ

Nurul : haha thank Q awak :)

Syahirah Love Hewitt said...

Hai nak tanya ade ke kad raya yang lawa sikit.. Hehehe.. Kalau sudi buat.. Yang kreatif sikit.. Saja tanya.. Semoga sihat selalu..

Syahirah Love Hewitt said...

Assalamualaikum.. Ade tak kad raya yang comel or ringkas tapi cantik? Terasa nak la pula.. Tapi tak tahu free ke tak..

Nurrul said...

Cantiknya ! ! ! pandai mendudel ehh ? :D
NURRUL AMBIK TAW :)

Lynn Damya said...

Syarifah : okay coming soon, dear :D

Nurrul : haha amek lah, terima kasih ye :)

Afiqah Adzan said...

hai..cantiknye..fiqah nak amek tau..

Lynn Damya said...

afiqah : hehe ambil lah awak, TQ (n_n)

l0llip0pz gurls st0riee said...

tirah ambil ^^

l0llip0pz gurls st0riee said...

tirah ambil ^^

Lynn Damya said...

lollipopz : hehe silakan ambil :D tq

Muhammad Nichal Zaki said...

cantik nian,
mohon kunjungi blog awak
www.nichalogica.blogspot.com

Lynn Damya said...

nichal : thank Q

adibahfaizah said...

singggah n follow :D. cntik la ktpt ni. izinkn sye mengmbl ktpat2 ni :D hihi

Lynn Damya said...

adibah : thank Q dibah (n_n)

IjenIjen said...

Cantik design . Saya ambik satu tau ;)

Baby Feeding Malaysia said...

SALAM,

Mintak ambik untuk online shop saya ye. Please halalkan, thank you:)

Amoi Farah said...

Salam sy ambil gambar ketupat yang hijau tu yer

Lynn Damya said...

Ijen : hehe boleh, thank you ya :D

Baby : wassalam, silakan (n_n)

Amoi : haha, wassalam, okay guna lah :D

leogurl94 said...

Assalamualaikum . Saya amik ketupat comel nih :) Sy buat kad raya ^^ Nanti jemput singgah :)

Anonymous said...

Salam, mohon gne design awk ni utk design poster ye..
tq n slamat hari raye.

Kopi Soh said...

Terima kasih untuk design ketupat yang sangat cute!!
Kita gunakan disini https://www.facebook.com/kopitiamsoh#

mimi zakaria said...

Doodle ketupat manja ru comel , hikhik

sarkastik87 said...

A'kum...

Comel doodles awak...

Saya nak maklum kat awak yg saya guna image yang kedua tu untuk banner aidiladha portal Pej. Pendidikan Daerah Manjung, Perak...

Terima kasih...
jasamu dihargai ;)

sarkastik87 said...

A'kum...

Comel doodles awak...

Saya nak maklum kat awak yg saya guna image yang kedua tu untuk banner aidiladha portal Pej. Pendidikan Daerah Manjung, Perak...

Terima kasih...
jasamu dihargai ;)