Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 14 August 2012

Lagi Design Kad Hari Raya Percuma !! (versi cun punya)


Salam semua (n_n) Dah siap semua ke persiapan raya korang? Hehehe..
Tadi, syahirah love hewitt tanya aku, ada tak design kad raya yang lawa
lagi, sebab dia terasa nak..Haha, ada~ada..baru buat khas untuk awak.

Jangan risau, semua percuma. Haa yang lain kalau nak pon boleh ambil
tau. Kali ni aku design baaaanyak sikit warna, supaya korang banyak
sikit pilihan. Hehehe..so ini dia, sila lah pilih :

Kod - Pandan

Kod - Kiwi

 Kod - Cherry

 Kod - Lavender

Kod - Strawberry

 Kod - Gold


Okay itu saja yang aku dapat buat untuk korang. Tak lah cantik mana,
sebab aku tak sempat nak buat yang ada doodle-doodle :( Harap korang
berpuas hati lah ye.. Terima kasih (n_n)


Owh ye, ni kad raya yang aku buat hari tu :


Dan kalau korang free, meh tengok aku buat design packaging untuk
snek Twisties kat sini :


Okay, terima kasih sudi luang masa kat sini. Selamat bershopping (>_<) !








12 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

laweee gile kau buat.tnganga aku dibuatnyaaa ;DDD

Lynn Damya said...

Sarah : hahaha terima kasih :D tutup mulut, nt masuk lalat :p

GreenSejukhati said...

wauuu , comey2..kite nak kaler ijau , eehehe

Lynn Damya said...

Green : haha thank Q :D

Nurrul said...

Terkasima seketika.. Really cantik dan kreatif ! ! ! :)

Nurrul amik satu boleh ? :D

Edy Fee said...

wah byknye,best la sape dpt

cik yuyu said...

cantik.. amek satu boleh?

putryteya said...

waaauu , cantikk ! nak perisa strawberri . hehehhe

Lynn Damya said...

Nurrul : terima kasih, boleh ambillah :D

Edy : haha klw nk pilih lah, amek semua pon xpe :p

Lynn Damya said...

yuyu : boleh awak~~ :)

teya : haha sedap tak? (n_n)

Haniefateen said...

cantiknyer...Hani nak ambik satu blh.. yang warna strawberi tu

Kertas Kosong said...

saya nak print tau, saya minta izin ni... *tadi dah mintak izin utk yg lg satu, ini utk yg ni pula*... sy akan credit awak as designer... :)