Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 18 August 2012

Hari Raya ! Yeahhh hari raya !!


Tinggal satu hari je nak sambut hari raya, tapi aku still tak dapat lagi mood
nak beraya tu. Rasa macam takde pape je raya tahun ni, padahal kuih raya
dah TERtunjuk dekat 6 balang dah, baju raya ada 3 pasang (semua orang
bagi), kasut raya pun ada lagi, dan necklace sempena raya pun baru je beli
tadi, tapi..kenapakah masih takde mood lagi untuk aku berhari raya ek?


Dalam takde mood tu, aku fikir, owh mungkin aku belum layan lagu-lagu
raya lagi kot?? So, aku pon layan lah lagu raya...ha amek kau bukak-bukak
je terus player aku play lagu 'bergema suara takbir di angkasa~~~'
(ape etah tajuk dia)


Terus datang segala mood hari raya aku.
Terus datang segala keinginan dan keterujaan untuk menyambut hari raya.
Terus rasa tak sabar nak berhari raya dan menggedik di depan kamera.
Terus rasa tak sabar nak mengorbankan ketupat dan lemang banyak-banyak.
Hohohoho ! Excitednya !!!


Hmm...satu je yang aku tak minat sangat hari raya ni. Bila aku mintak
maaf dekat parent aku, especially dekat abah aku, confirm bila salam je,
terus menintik air mata :'( Tak boleh cakap ape lagi dah...last-last abah aku
yang start cakap dulu 'abah maafkan lynn...' hahaha... :p


Owh ye, aku suka makan kuih raya kat rumah orang. Kalau aku datang
beraya, semua jenis kuih aku nak rasa, dan aku akan conquer balang
kuih mana yang sedap. Orang lain jangan kacau tawu ! HAHAHA~


Dan owh, duit raya !! @_@ Akan ku bayar insurans nyawa broadband
Maxis ku ini dengan duit raya yang aku dapat nanti. HUAHAHAHA~


Semakin excited nampaknya aku nak berhari raya, tadi bukan main
lemah dan takde mood nak sambut hari raya. :p Hihi~


Kawan-kawan semua, aku nak ucapkan selamat hari raya. Uhuk-uhuk,
rasa sebak pulak, time2 nak tulis ucapan raya ni lah lagu raya sedih
on air kat radio T_T....korang, maafkan aku atas segala salah dan silap
yang aku sengaja atau tak sengaja buat kat korang. Aku ni jahat gak
rasenye..isk2....halalkan makan minum aku kalau ada..semoga kita
dapat jumpa lagi. Wuwu sedih~~~


Selamat hari raya 2012 (n_n)

(tiba-tiba gembira balik (-_-') )



6 comments:

Nurrul said...

Selamat Hari Raya Lynn ! ^^

*Kalau berjalan Tuh hati2 taw :)

Lynn Damya said...

Nurrul : hehe thank Q dear :D

cici tembikai said...

babe, selamat hari raya . semoga lebaran kali ni lebih bermakna dari sebelumnya =) ni first raya kita kan ? hikhik,

hamboi semangatnya you -.-' I ni baju raya pun takde lagi . esok nak raya dah , kejap lagi lah baru nak menjengah kat curve . coz hari tu ada nampak baju cantik. so nak tengok harga, kalau tak rasional, maknanya mlm ni pegi masjid india lah -.-

Lynn Damya said...

Ciciiiiiiiii !!!! misss youuuuu lahhhhhh syg !! hahahh, jap i g serang blog u :D haha

Sarah Mohd Saleh said...

kemain besh die dpt baju free..nsb xmakan dgn balang2 kueh tu kannn.heee.slmt ariraye ;D

putryteya said...

Selamat Hari Raya Lynn .. hehe

oo dengar lagu raya baru ada mood nak raya eh ... betul2 , teya kalau pakai baju raya baru terasa mood nak raya .