Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 7 August 2012

Design Templates : Kad Raya Aidilfitri 2012 (Kartun)

Salam. Hi all. Aku tengah rajin + takde kerja nak buat skang ni.
So, aku pun design lah templates kad hari raya untuk korang ambil, tulis ucapan dan send kat sesiapa pun secara online.

Jom tengok design kad raya aku yang tak seberapa ni, siapa nak ambil, silakan :


(isi ucapan anda di ruang kosong berwarna hijau)

(isi ucapan anda di ruang kosong berwarna biru)


Ni pulak khas untuk yang tersayang (n_n)


(isi ucapan anda di ruang kosong berwarna pink)


Okay ini pulak untuk link doodles yang lain :


Sekian, terima kasih sudi jenguk sini (n_n)


22 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

kelas gitueee jemah.pndai kau buat ;DD

Fyfy Liew said...

pandai lynn buat. kreatif! :D ada style,suka!

Nong Andy said...

owh.. memang cantik :D

Lynn Damya said...

Sarah : haha untuk 100% vitamin C harian kiteeeee~

Fyfy : haha tak kemas lah ni, tp terima kasih :p

Lynn Damya said...

Nong andy : thank Q :)

EYJA MASLIZA said...

sayang, eyja ambik warna pink (perempuan) ya? terima kasih :)

Lynn Damya said...

eyja : okay dear, teima kasih sudi amek :D

Unknown said...

salam..nk mnx satu ye.hehe

Lynn Damya said...

Unknown : thank Q :)

Afiqah Adzan said...

cantik..fiqah amek tau

Lynn Damya said...

afiqah : hehe boleh my dear :D tq ye

Erna Ziana Lamsera said...

assalamm. nana mintak satu yang kaler biru boleh kan ^^

http://ernaziana.blogspot.com/

FadzMeera said...

cik fadz nak yg wana hijau tue bley?.. =)

Lynn Damya said...

Erna : wslm, boleh2, tQ sudi amek :D

Meera : hehe boleh, amek lah :D

awekawok said...

awak, saya minta izin ambil kat yg teramat kreatif n style ni ye.. <3

awekawok said...

awak..minta izin ambil design kad di atas yg sgt kreatif n simple ni ye. suka sgt..kretif. tq awak.

Lynn Damya said...

awekawok : haha sila2 ambil, terima kasih :D

Cik Jannah said...

saya amek yee ! hee.

nadya said...

serius buat sendiri?? rajinnyaaaa.. kretipppppp

Kertas Kosong said...

cantik... saya nak mintak izin ni... boleh tak kalau saya nak amik design ni utk print jdkan kad raya?

Tinta Lana said...

Salam.

Lawa gak style ni..katun2 :)

Riana Lizree said...

Assalamualaikum cik lyn.. boleh saya nak.. saya amik eh? saya dah post dah.. orang semua nak. so nak minta tolong supaya kak izinkan