Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 5 December 2012

21 Aksesori Si Gadis Yang Tersangatlahhhhh Comelnya !


Salam korang. Boss and his wife sedang lunch.
Jadi ini office aku yang punya. HAHAHA
oleh itu, mari mengupdate blog ! :D

Aku nak share gambar-gambar aksesori seperti
keychain, pendant, necklace, bracelets dan earrings
yang super duper comel !













Ini comel gila !!!!!! >_<




okay, tak boleh tahan tengok benda ni, comel sangat3 !






Nak ni ! Nak ni  T_T









Aku paling gila dengan pendant, dan semua pendant ni cute2 sangat !
Geram tengok !!


Comelnya !!!


Hadoi, comelnya !








Ada kunci lagi tu~~ :D


Never Give Up ! :)

Aku memang gila aksesori2 mengarut macam nih. Hahaha. Semua yang aku
tunjuk kat atas ni drpd satu page online craft kt Fb, tapi overseas punya,
dan bahasanya pon aku tak faham. Sepanyol kot?

Selalu kalau aku nak cari aksesoi2 macam ni, aku ushar dekat Sunway Pyramid,
ada satu kedai tu namanya Offline, berapa kali duit aku melayang ke sana sebab
beli necklace yang ada loket kamera kecik comel. Hahaha murah je, tak sampai
Rm 20 pon :D sila beli ye, haha

Thank sudi singgah blog aku. 

Take care all (n_n)




5 comments:

missSenget said...

comel2..

tapi xleh pakai benda gini..
kulit sensitip sikit..

sedih kan.. T_T

reenapple said...

comel weh... hahah

Fyfy Liew said...

Wah comelnya! Fy pun suka benda2 mcm ni!

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 semuanya... =)

Nong Andy said...

OMG.. memang comel.