Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 17 December 2012

Tak tau nak letak tajuk apa (-_-')

Ohoi~ Bahaya ! Bahaya !
Keboringan aku sudah memulakan operasinya~~
Aku ni memang cepat boring
bila dah selalu sangat buat kerja yang sama
Dulu, aku dah malas dan boring nak belajar
So, aku tolak Matrix..
Sekarang ni, memang aku takde hati lagi dah
Nak study,
so aku memang tak berniat nak sambung Master,
Sekarang tengah cuba menjadi master chef
dengan mengacau mak aku masak
kat dapur...Hahaha

Dah dua minggu aku kerja, boleh pulak pagi tadi
rasa malas betul nak bangun pergi kerja..
Ish..ish...ish..dah boring ler tu~~~ damn~
Tapi, untuk memastikan kelangsungan hidup aku,
kena lah kerja je kan ~

Serius rasa rindu gila nak kembali ke zaman U dulu.
Wuwuwu, dulu masa zaman study punyalah best !
Even banyak assignment ke, projek ke, tetap rasa
coOl~ yelah sebab lepas habis satu paper or habis satu
accessement, (arh cmne entah nak eja )
confirm akan hang out untuk release tension~
Haha, seronok betul !
Sekarang nak release tension pon macam tak guna je,
esok-esok tetap kerja gak, ngadap benda sama..fiuhh~~~

Owh btw, ada dua benda yang aku tak berapa gemar bila
buat design masa kerja nih; iaitu :

1. Design untuk politik

Cukup-cukup bosangg~~~~sebab warna yang tak bersalah
pon dipolitikkan, mereka cukup sensitif okay. Dan aku pon
terpaksa memplastikkan muka aku even aku tau 'indah tagline
daripada rupa'. Lepas tu tak boleh nak design ikut citarasa aku.
Hahaha...

2. Design berkaitan restoran

Huh yang ni cukup menggoda iman, lagi-lagi kalau tengah buat
design masa lapar. Mesti kena letak gambar-gambar makanan
yang restoran tu buat, soo guna pic internet pulak, memang
terliur tengok makanan-makanan semua tu. Wuwu....tadi buat
banner pasal char kuey teow, siot betul. Dah lah tengah lapar nih
T_T...

Okay itu je lah, nak lunch ni~ Ahaks...owh semalam spec mata aku
patah. Padan muka kan (u_u) So, hari ni aku ada spec baru~~



12 comments:

CIK SITI =) said...

jemputla dtg umah aq

Naz said...

lawak laa yang pasal design restoran tu XD nnti bulan puasa lagi teruk, hehehe.

Waduh, nak patahksa spec jugak laa, boleh ganti yg baru jugak ^^

Lynn Damya said...

dayah : ade pape ke kt rumah ko? ko tunang ea~~~~ :p

Naz : haha tauu xpe, mcm mane lah tym puasa, confirm kurg pahala, ish3.. :p haha ni pon beli baru guna duit sndiri dik, haha :p

reenapple said...

hehehehe. selamat bekerja ya.. jangan stress ya.. =)

Fyfy Liew said...

Wah ada spek baru ye. Fy dah lama tak tuka spek.

Fyfy Liew said...

Wah ada spek baru ye. Fy dah lama tak tuka spek.

Lynn Damya said...

reenapple : thank you dear (n_n)

Fyfy : haha klw xpatah, kite xtukar pon fy, hihi

onie said...

selamat bekerja,haha..takmo stress2 tau :D

dilahbuzz said...

waaa. tukar background ea.

Nong Andy said...

er..er... apasal akak nampak putih jer.. tak nampak n3 lo ni Lynn?

::CIK LYNN:: said...

sabar je byk2 ya...:)

wahida said...

mmg tu lah masalah bila warna pun dipolitikkan...

hampeh betul...pakai biru salah, pakai hijau pun salah...adoi la...