Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 31 December 2012

Artwork Kegelapan Kembali



Nak tengok yang dah siap sepenuhnya? Sila klik SINI ya, thank you ;)



17 comments:

Lyeen De Syifa said...

kreatifnya..:D

Lynn Damya said...

lyeen : sy xkreatif lah, dh mmg amek course art, hehe ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

kretif sggh..

hnahdy said...

xsanggup nk buat semua ni..:)

Lynn Damya said...

Yui : time kasih

Hnahdy ; haha xpe, masing2 ade kepandaian masing2 :) hihi

Syarafi[skyforce331] said...

wah kegelapan!!...i like!! :D

★ aIsyaH ★ said...

yeah..dah tgok y full..lg sekali nk ckp..serius cantik giler..xD

Lynn Damya said...

haha, terima kasih :D

Zaza Debunga Pelangi said...

zaza pun xpandai nak buat macam ni...

hi damya. hepi new year...rindu =)

Zaza Debunga Pelangi said...

zaza pun xpandai nak buat macam ni...

hi damya. hepi new year...rindu =)

Lynn Damya said...

Zaza : hai zaza~rindu u juga :D hehe tp zaza pndai buat craft, hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sama2 dear..

reenapple said...

cool.. =)

Lynn Damya said...

Reenapple : haha, thanx sbb terjah link itu :p

Nong Andy said...

berbakatlah.... meh sepak sikit seketul dua bakat ko tu kat akak ni :)

Lynn Damya said...

Nong andy : wokeyh sy flying kick kat akak bakat saye ni sikit, haha :D

Tinta Lana said...

Lynn, ak try klik link tu, tak bleh.

Blog not Found jadinya.