Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 3 December 2012

My first day was good :D


Alhamdulillah, hari ni
hari pertama aku ehem-ehem~
Haha apekah?
Teka je lah sendiri lepas baca entry ni ya :p
Haha

Tadi, masa mula-mula masuk je dah best
Sebab aku ada meja sendiri + pc baru
Yelah, besar jugak kedai tu
Hari tu masa aku interview
Kecik je tengok daripada luar
Bila dah masuk,
owh okay,
ada office and bengkel lagi kat belakang
Nice, aku suka tempat ni :)

Best,
sebab aku ada workspace aku sendiri
dan PALING BEST bila...
boleh online waktu bekerja !!!
Kerja yang paling best adalah kerja
yang boleh online sewaktu bekerja !
Hahahaha...
tolonglah akui statement tersebut ya,
haha :p

Owh btw, boss aku ada dua orang,
Suami isteri,
sweet sangat aku rasa,
bukak kedai sama-sama dan kerja sama-sama
Lagu kat radio pulak tadi on air lagu
yang sentimental2 pulak
Terus terberangan nak bukak bisnes sendiri
Bersama-sama 'beliau' lepas ehem-ehem nanti
Eh, ehem-ehem lagi?
Hahaha

Tadi, lunch wife boss tu belanje
Aku rasa dia baik orangnya
Tapi dia pendiam kot, dannn...
Mukanya sangat mentakotkan~
Wuuu T_T haha~
dia orang kuat UMNO babe~~
ahakz,
baru je lepas hadir persidangan UMNO hari tu,
dan tadi,
tak pasal-pasal aku dapat
keychain UMNO daripada dia
Nak tersedak aku
bila tiba-tiba dia tanya aku,
"Awak sokong UMNO tak?"
Hahaha...aku sengih je
"Saya parti bebas kak~~"
:) Politic issue are NOT ALLOWED in my page okay~

Haha, dan masalah ketakutan aku
Untuk berulang-alik ke bus stop
pon dapat diatasi apabila
dak pempuan yang kerja kat situ, Feny
pon ulang-alik naik bas jugak
So, kami boleh lah bersama-sama
berkejar-kejaran ke bus stop dengan riangnya

Btw, tadi tak sempat nak belajar naik bas
sebab hari hujan,
so aku terpakse call diver kesayangan aku
iaitu my daddy~~
"abah, tolong amek lynn~~~hari hujan lebat~~~wuwuwu"

Hahaha okay,
itu lah kisah di hari pertama aku
Alhamdulillah, kerja okay (n_n)

Esok aku update lagi ya,
Thanx sudi datang blog aku..

Take care all, \(n_n)/

psttt : dah tahu apekah 'ehem-ehem' itu? :p

5 comments:

Fyfy Liew said...

Wah Lynn! Dah dapat kerja ek? Congrats! :)

::CIK LYNN:: said...

en.tunang kah?hehe

farra fajima said...

ehem ehem tu stand for start keje eh,lynn?
goodluck dear
sy pun nak keje gak, taktau bila nk start sbb takde transport


:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh bleh on9 smbil kerja ea..hihi.

Lynn Damya said...

FY : hehe thank you, alhamdulillah hehe :)

cik lynn : ehh bukan lah dear, haha :p

farra fajima : haha yesss pandai awak ! :D haha sy pon naseb baik dpt yg dekat dgn bus stop :)

yui : hihi, tau xpe tau :D