Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 30 January 2013

Angan-angan Mat Jenin


Haaiii, mudahnya kalau hidup ni semudah kita berangan kan? Haha, aku
selalu berangan, tapi nak kata angan-angan mat jenin tu takdelah sangat.
Sebab mat jenin tu jenis berangan yang mampu dicapai, cuma dia malas
nak berusaha contoh dia selalu berangan nak jadi kaya raya, tapi asyik lah
termenung je, tak buat pape. Mana nak kaya kan?

Aku ni banyak berangan jenis yang ala-ala fantasi gitu~ Amboi, fantasi apakah??
Hahaha :p



Salah satu fantasi aku, aku nak tinggal dalam shopping mall ! Wuuuuu best tu~~~
Memang angan-angan aku sejak kecik lagi, punya lah best kan kalau dapat tinggal
dalam shopping mall tu (dah start dah nak berangan~)

Boleh pilih je nak tidur kat store mana, pilih je nak makan apa, ambil je rasa semua
makanan mahal murah,semua free! Dan paling best, pakai lah segala dress, skirt or apa-apa
je yang kau suka, dan pilih je dari mana-mana brand ! Uuuu so heaven >_< !

Hahaha...dan aku berangan nak pergi travel...



Travel ke seluruh dunia, tangkap gambar, shopping, lihat budaya orang luar.
No worries about money, sebab aku kaya. Dan aku nak selama-lamanya macam tu.
Tapi, dari mana pulak datang duit berjuta-juta tu untuk tampung perjalanan aku
tu ek?

Okay, itu sah angan-angan mat jenin. Hahah :p

Apa angan-angan korang? :)


7 comments:

Mira Kagimoto said...

angan-angan nak tggl dkt jepun..hehe

thanks comment entry mira :)

reenapple said...

KU BERangan nak jadi seorang wanita yang punya hati keras. Huhuhuhu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

travel tu yg best..hihi.

Zaza Debunga Pelangi said...

wa....angan2 kita ada yg sama... =)

Zaza Debunga Pelangi said...

wa....angan2 kita ada yg sama... =)

cici tembikai said...

babe yang number 1 tu sgt unik. I cuma pernah bayangkan i nyorok dlm shopping mall and keluar waktu malam and boleh masuk semua kedai. hahaha =.=

angan angan I sekarang kan, kalaulah sehelai diploma i boleh digadai kan sronokkkk =p

Nurrul said...

Tinggal kat shopping mall ? ? apa rasa ek ? hehehee