Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 27 January 2013

Lorong Pejalan Kaki yang paling kreatif di Portugal !

Location : Águeda, Portugal









Macam abstract painting pulak aku tengok
 





Nak lalu sini tak? :D

 

 

Alahai, aku rasa lorong jalan ni macam sweet dan comel gila dengan payung tu
warna-warni, tiang lampu tu pon nak warna-warni, kerusi pun nak comel jugak.
Hihi, btw patut aku tengok rumput tu hijau semacam je, rupa-rupanya carpet hijau
ek? :D hehe

4 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

Comel betul tempat nh. Kalau amik gambo kawen kat sini pon okayy gak kak. Haha :D

cik nana said...

ada one of my senior skrg keje kat majlis perbandaran subang jaya tak silap, dia Lanskap Arkitek kat situ dan dia ada design 1 tempat tu jadi macam ni. gantung2 payung. cantik giloss..

Lyeen De Syifa said...

hebatnya..cantiknya...klu kat malaysia buat ni..sah2 hilang payung ni satu2..ahahaha

Nurrul said...

wahh , cantiknya sangat kreatif.. mmg betul ke payung tuh ?