Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 24 January 2013

Yes ! aku mimpi Avril Lavinge lagi :p

YESS !! Aku mimpi lynn damya lagi !

Psst, aku memang minat Avril Lavinge, tengok gadget label aku sebelah kanan
tu, khas ada label untuk entry berunsurkan Avril Lavinge :p

Aku rasa beruntung betul sebab dah dua kali aku termimpikan minah rockstar nih.
Paling best ialah macam real punya depan mata, sebab memang sebijik Avril Lavinge,
takde distort-distort or tiba-tiba berubah wajah jadi Zizan Razak ke apa, memang
rasa maca betul-betul aku dapat jumpa dia. Hahaha...

Semalam, aku mimpi yang minah ni stay rumah aku. Aku tak ingat kenapa, tapi yang
penting memang daripada dulu lagi kami tinggal bersama. Sejak lahir agaknya. Haha!




Dan aku ingat lagi, masa tu Avril speaking Malay dengan aku, dia cakap dia nak
buat concert , ala-ala tour, so lama lah tak balik rumah. Aku dah sedih :( Motif lah
kan macam couple pulak. Dush ! Dush !



Owh btw, memang orang ramai tak tahu yang Avril ni duduk dengan aku serumah,
sebab kalau tak rumah kitorang kena serbu dengan peminat-peminat dia. Then, tak
memasal aku cakap kat dia macam ni,

"I don't know how to explain...it seems like I can't tell everyone that you'd actually
stay here, live here in my home, together....I can't share with people about the thing
that make me very happy.."

Hahaha macam harammmm je bila aku ingat balik. Sumpah aku tak tahu apesal
tiba-tiba aku bermadah sebegitu rupa (-_-'). Yang penting masa Avril dengar aku
cakap macam tu, muka dia terus berubah, jadi sedih. Tapi, dia kagum dengan
ayat aku, dan dia cakap nak guna ayat-ayat aku tu dalam lirik lagu dia nanti...(u_u)

Tak sabar nak dengar Avril nyanyikan lagu ciptaan aku tu. Haha, perasaan sungguh !!
Owh and then, boleh pulak tiba-tiba aku tengok minah tu dah pakai tudung. Masa tu
dia dah nak keluar pergi Tour concert dia tu. Masa dia blah tu dia tak cakap pape pun,
dia cuma pandang je aku. Mungkin hati dia sayu dan sebak untuk tinggalkan aku masa tu.

Hahahaha, sudah ! sudah ! Mesti korang dah tak sanggup nak baca kann?? Baguslah
sebab mimpi aku bersambung takat tu je, hahaha :p Cuma aku rasa mimpi kali ni
lebih better lah, aku berpuas hati berbanding MIMPI AKU YANG DULU TU (KLIK)


CUN tak ?? :D


8 comments:

Waney Zainuddin said...

Aww.. Avril bertudung. Hehe :)
Kisah ibu pencen muda

Nong Andy said...

tahniah bermimpikan dia untuk ke dua kalinya hehehehehe...

*akak pun minat budak ni tapi tak pernahnya mimpi dia lagi kekekekekek

Lynn Damya said...

waney : hhaha :p

nong andy : haha akak kena booking dulu baru dpt mimpi dgn dia kak :p haha

reenapple said...

Aku cemburu kau mimpikan dia. Apesal dia tak nak masuk dalam mimpi aku kihkihkih.

Lyeen De Syifa said...

HAHAH..comelnya dia bertudung...klu pakai tudung roses cun ni..

Lynn Damya said...

reenapple : haha maybe dia tak berminat kot~ haha jawapan poyo :p

Lyeen : hihi comel + cool~

Rapunzeel Cikilolo said...

comel kot avril pakai tudung...

nadya said...

cun gilaaaa avril pakai tudung, saya pun minat avril gak..hahaha