Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 26 January 2013

Siapa suka rabbit ? :D

Salam semua. Siapa yang suka arnab sila cakap yeayy !! Aku suka arnab,

comel gila kan baby arnab ni ??
















sebab ia tersangatlah comelnya kann3 :D Tapi, aku tak suka bela arnab,
sebab arnab asyik lari-lari je, eh yeke? Haha, tapi aku prefer kucing daripada arnab.



Tapi, tujuan aku menaip ni bukanlah nak bercerita pasal haiwan peliharaan arnab
ke kucing ke, apa ke, cuma aku nak promote craft The Rabbit Family aku ni.
Hehe..jom tengok mereka (n_n)

................
















................




















................










Handmade Rabbit Craft
Ada empat ekor kesemuanya even aku takde buat ekor pon, hehe...

Light yellow handmade rabbit craft
Baby blue handmade rabbit craft
Rosy pink handmade rabbit craft
Striking pink handmade rabbit craft
Okay, itu je. Harga berbeza mengikut saiz :D

If ada rakan-rakan blog aku yang nak booking, boleh text terus
kat number aku ni : 012-2150113 okay? Or kalau tak, boleh PM kat page
FB Hummy Lovey, cuma aku takut lambat reply. Hehe

Okay, thanx sudi singgah ya. Take care (n_n)


10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jht guna tgn ea dear kelilinh tu? kemas sgt!

missSenget said...

comeyyyy~~~


arnab yg ni konfem tak lari.. ihihi..

Puan Kutu said...

comlenya bantal arnab nie..boleh buat bantal busuk..:)

Lyeen De Syifa said...

ok..sangat comel..brjya buat lyeen rasa nk sgt2..uwaaa

Zaza Debunga Pelangi said...

jeles pulak zaza tgk lyn buat secantik ni... =)

akuamir said...

haha, pandai tarik pelanggan :p

Lynn Damya said...

Yui : time kasih, sy jahit tgn je, sebab xreti guna mesin, hahah :p

missSenget : haha confirm ! :D

Puan Kutu : boleh kak~ hehe

Lynn Damya said...

Lyeen : haha mai~mai (n_n)

zaza : ala, zaza pun reti buat craft kan :D

Amir : hahaha

cici tembikai said...

cantikkkkkkkkk
takde chance nak tempah bantal nikah comel comel kat you =( insya Allah nanti ada rejeki i tempah ye =)

Nurrul said...

Cantiknya !! :D