Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 8 July 2013

Craft Review : Tiny Polaroid Fridge Magnet

Salam and hi all. Okay hari ni, aku nak memperkenalkan produk baru aku iaitu :

The Tiny Polaroid Fridge Magnet

Tiny plaroid magnet

Boleh lekat kan dekat mana-mana barang korang yg ade kuasa magnet ! Hahaha senang je,
sebab size2 magnet ni kecik dan comel, mesti muat punya nak susun :D


Terima kasih kepada kawan aku, Ash untuk sesi photoshoot ini :)




Comel tak magnet-magnet ni ?
Korang boleh letak apa saja gambar yang korang nak, 
gambar kucing kesayangan korang, gambar family, gambar kawan-kawan,
gambar boyfriend girlfriend? Semuuuuaaa pon boleh ! :D

Sangat sesuai utk dijadikan hadiah untuk seseorang yg istimewa (n_@)

Harga : RM 10 (5pcs)

Menarik??
Boleh tempah sekarang dan PM aku di Hummy Lovey untuk keterangan lanjut :D


15 comments:

reenapple said...

Wahhhh.. menarik ni. Tapi kena tunggu aku ada rumah sendiri.. kang kalau aku tepek gambar aku kat peti sejuk, Mami aku cakap aku buang karan.. hahaha.

Fyfy Liew said...

Wahh boleh tahan lynn. Tak pernah terfikir ada jual benda macam ni. Cool! :D

eima said...

mmg murah giler ... aku suka nanti aku nk godek gambo yg aku suka

Lynn Damya said...

Reenapple : hahaha,klw cmtu kau letak gambar mami kau, mesti duit raya lebihhh sket this year~ahakx :p

Fyfy : haha fyfy, terima kasih, meh2 beli (n_n)

Eima : haha thank you kak, godek jgn xgodek, wee~ :D

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Comelll..cantik..gojesss...bestnya... In Shaa Allah..boleh tempah untuk umah sndiri nnti...Harga sama kan...hehehee...

lynndamya said...

Hazlina : haha time kasih (n_n), hehe mestilah sama saja, hehe :)

Gugu Soriano said...

tbe2 aku terpikir, aku nak tepek gmbr siapa ek =.='

Cik Puan Rara said...

wow menarik.rara nk tempah jugak!

hai.salam kenal! follow sini.

Rapunzeel Cikilolo said...

memang cute...

:)

Lynn Damya said...

Gugu : haha letak gambar aku pon bolehh~~~

Puan Rara : hehe boleh kakak :D

Rapunzel : hehe time kasih :D

Zuan said...

Makin hari makin creative.. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik n hrga pun mmg menarik!!

Tinta Lana said...

Salam.

wei, boleh maju ni,hahaha. Seyes ckp, tak ramai buat. Saiz tiny plak tu.

ko ni lynn..memang seni sgt..jelez ak,hahahah. Ok2, ak acah je.. ye ke ak acah ni? kah3

Ko, komen pukal hari tu ea..usahler kome mcmtu..ak rsa bersalah plak..tetiba nak bersalah plak kan,ekekeke. Terima kasih banyak ek >_<

Lynn Damya said...

Zuan : haha terima kasih :D

Yui : time kasih yui sbb supply magnet tu (n_n)

Lana : hahahaha ko dh kenapa ngek :p hihi

CC said...

Hi, Lynn!
Thank you for visiting my blog. I hope you can understand my English! I really love your refrigerator magnets! Can you tell me what camera they are taken with? I used to have a tiny Polaroid, but it broke!
Keep up the great work!
Ciao!
CC