Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 17 July 2013

Hadiah Untuk Blogger Setia Blog Aku (n_n)

Salam semua. Amboi begitu lama aku menyepikan diri kan. Memang banyak kerja
sejak akhir-akhir ni. Owh ya petang semalam aku accident ringan. Keter kena
sondol daripada belakang. First time in my life, Alhamdulillah aku tak pape. Cuma
terkehel dan terkejut gila je.

Pheww~~ (u_u')

Okay, aku dah siap design dan print kad raya aku ! Yeayyyyy !! Ini dia kad yang aku
buat tu :


Ada 4 warna kesemuanya :


Okay, aku print 12 keping semuanya, bermaksud 12 orang blogger bertuah yang bakal
terima kad raya ni (chewah)~ So, berikut adalah blogger-blogger yang dah sedia aku pilih
sebab mereka setia menceriakan blog aku dengan komen2 mereka :D Siapa? Ni dia :

Senarai Blogger Terpilih Dapat Kad Raya


Hah, pada siapa yang dah tertera namanya di situ...sila-silalah email kan :

Nama & Alamat

kat email aku : lynndamya@yahoo.com

Terima kasih (n_n)

*Pada yang nak softcopy design ala-ala yang aku buat kad ni, sila klik SINI

11 comments:

Gugu Soriano said...

ehh name aku ade !!! teruja nak lompat dari tingkat doplas nihh !

Zaza said...

eh kita ada lah..hihi.. =)

eima said...

uik uik .. nama ai ade disitu ??? TQ TQ dear ....

Fyfy Liew said...

Ya Allah. Macam mana boleh accident,nasib baik tak apa-apa.

Eh ada nama Fy! Hahaha. Terima kasih Lynn. :) Maaf sekarang dah jarang masuk sini sebab masa blogwalking terhad...laptop dah K.O. Hehehe. Apa-apa pun,terima kasih,salam ramadhan! :D

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Nama ak ke tu? Lynn, nama ak ea..hahahah, cam tak caya weh,tepuk2 pipi ak dibuatnya,hahaha

Seronoknya.. Terima kasih lynn..jap ek, ak bagi nama n alamat.hik3, kena bagi cepat, lawa siot >_<

Sarah Mohd Saleh said...

heeee,sori weyhhh aku tak perasan entry ni, busy nau takde masa nak skodeng blog org. al-maklum lahh kerja baru ni, hidup tak tentu arah.hehe

Sarah Mohd Saleh said...

aku taip dekat sini je err,
sarah mohd saleh
119 jalan tenang taman dato shahbandar 70400 seremban, thankss so much babe ;) nant anta alamat sekali kt kumen aku er ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoooo..nama yui ada..tq dear.. nanti yui emel ya..

reenapple said...

Aaa... I rasa teruja. Nanti aku email. :) Terima kasih.

Nong Andy said...

Wah... nama akak pun ada.... hehehe

Nong Andy said...

Akak msg kat page ko ajalah k..