Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 30 July 2013

Beraya dengan sneakers Doodle?

Yuhuuuuuuuu salam semua ! Apa khabar kawan-kawan alam maya ku seakalian?
Camne preparation raya korang? Aku tahun ni adalah tahun pertama beraya sebagai
orang dewasa, chewah...rasa begitu banyaknya guna duit sempena nak raya ni...

Baru aku rasa macam mana 'bestnya' beraya sebagai orang dewasa. Haahahaha...
Okay tapi sekarang ni, aku bukan nak citer preparation raya aku, cuma aku nak share
tentang kasut doodles ni.

Amat popular di kalangan remaja-remaja yang gemarkan sesuatu yang unik dan kreatif, dan
yang dia sorang je ada, macam lah kasut-kasut doodle ni :





Cantik kan?



Edisi My Chemical Romance ni favourite aku, style gila !







Owh btw, semua doodle dan kartun yang ada pada sneakers ni memang handmade drawing,
terus lukis je pada sneakers-sneakers ni, customade mengikut citarasa dan kehendak customer.
Nak sebelah lain, sebelah lain pon boleh ni haa....








Haaa menarik kan?? Hampir semua collection yang ada kat atas ni adalah collection
rekaan junior aku, student graphic kat...aku tak tahu dia still terima tempahan ke tak
akan datang ni, so kalau berminat ke, boleh lah serang dia kat OlaSho


9 comments:

eima said...

penah tgk kat tv mana tah ari tu ade review pasal ni ..lupa dah ...

diana said...

adik akak pun suka lukis2 atas kasut gini..dulu akak ingtkan dia punye kerja sekolah..hehehe

Zaza said...

wah..cantik..sama mcm boonga art shoes buat mcm ni...cuba search fb n google..mmg kreatif kan..

reenapple said...

cantik dan cool!. Nanti aku beli 1. Tapi aku bab3 kasut ni cerewet sikit... :3

Nur Atiqah said...

Lawa! Terjah page tu laju laju. Hehe. :)

Heartbeat said...

aku ada sepasang . . bunga2 lagi . hahaha

Tinta Lana said...

Salam.

Lawa2 :)

Anne Nurain said...

wahh cantik nya.. kalau la pun pandai lukis2 ni, gerenti semua kasut aku kalerpul.. huhu..

Eimah Lolo said...

dia ada akaun instagram tak? selalunya dia lukis, kena byar brapa?