Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 23 July 2013

Doodle Raya FREE (Modern Hijabista)




Salam dan hai all. Asalnya aku design doodle ni untuk Dinner Ala Hijabista untuk puteri Umno Kulai. So, daripada situ, aku olah semula design baju, warna danaksesori pada doodle-moodle aku ni, dan hari ni aku akan share kan untuk korang :D

Sebelum korang ambil dan tinggalkan blog aku macam kacang lupakan kulit, aku mohon korang komen kat bawah, bagitau yang korang dah ambil. Kalau tak sudi ambil pon, boleh komen gak. Hahahaha...okay, use wisely ! Chewahhh :p

Doodle Diva Hari Raya

Doodle Career Woman Hari Raya

(doodle atas ni tangan kiri dia aku terlupa nak buat, haha sila abaikan tangan beliau ya)

Doodle Teenagers Hari Raya


Okay itu saja lah pilihan yang ada, haha...Kepada yang sudi ambil, terima kasih ya. Doodle ni size dia taklah besar sangat, so kalau ada yang nak guna untuk print pada graphic item yang bersaiz besar seperti banner/bunting/billboard (ade ke?) , boleh email aku di lynndamya@yahoo.com, untuk dapatkan size doodle yang lagi besar.. (n_n)

Okay, semoga bermanfaat untuk semua dan
terima kasih, jangan lupa credit to me. Thanx !

Download juga secara percuma design Hari Raya yang lain :




11 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

tanteknyewwww.hewhew. romanmcm muke kau jer ni babe,kau mmg kreatif lahh babe.saluteee=)

Zaza said...

cantik lah, zaza nak buat mcm ni pun xreti lg..hihi

Heartbeat said...

lynn dah makin kretip ! lynn dah makin kretip ! *sambil lompat2

reenapple said...

Comel!

Che Rosliza Che Mat said...

cantik doodle tue...

eima said...

terer la hang ni dik ... lawa tu .... wlupun tak de tgn .. janji stylista

Heartbeat said...

tolong jgn mention name aku kat blog tu . malu pulak nak menulis . kakakaka

Tinta Lana said...

Salam.

woowww, suka2. Ekspresi model tu la yg paling ak suka. Sebijik mcm model2 kat dlm majalah :D

reenapple said...

comel!

Pembunuh Tanpa Bayang : said...

ini...kreatif!

Dhia Dirham said...

cantik kita amik satu eh.