Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 14 November 2013

FBI wanna out from HOT FM ?? :(



Hari tu...

dan hari ini, Hot FM dah start on air kan lagu-lagu yang berunsurkan persahabatan
dan perpisahan sempena perletakan jawatan Faizal Ismail atau nama glamournya
FBI, yang akan berhenti berkhidmat sebagai DJ Hot FM pada esok hari (15.11.13)

Untuk makluman, beliau menamatkan kerjayanya sebagai DJ tetap di Hot FM
untuk menguruskan perniagaan sendirinya (FBI Entertainment)


Ketidakseronokan Melanda-landa~~

Honestly, aku rasa kurang ceria sikit disebabkan benda nih. Serius terkesan gitu.
Aku bukan selalu dengar Hot FM, tapi sejak daripada aku praktikal sampailah dah
bekerja nih, dekat office memang pasang channel Hot FM.

So, bila dah makin lama dengar, makin rasa best. Sebenarnya aku paling suka
kat segmen AM CREW je yang mana dikendalikan oleh Fara Fauzana, AG & FBI.


FBI aku rasa ada cara dan gaya lawaknya yang tersendiri. Begitu juga dengan
Fara dan AG. Dan gabungan ketiga-tiga nya ni sangat-sangat-sangat serasi pada
aku, hingga membuatkan aku suka dengar AM CREW ni.! Sangat kelakar !! :D


Dengan segmen Panggilan Hangit, Top 5 AM CREW (paling bessstt dan lawak!),
then ade AG yang menyamar jadi FIFI untuk sampaikan cerita-cerita nya..
memang awesome diorang bertiga ni. Keserasian mereka bertiga tu lah yang buatkan
rancangan AM Krew ni menceriakan pagi-pagi aku. Chewah.. tapi serius, seronok
dengar !

Dan aku rasa, memang terasa kehilangan di Hot Fm :( Sedihnya...(nak sedih dengar
hot fm sekali, diorang tengah don on air lagu sedih je! urghh !)

Sokongan Buat FBI

Tak nak beliau berhenti jadi DJ boleh tak??????????

(haha itu sokongan ke? :p)

Aku rasa ramai pendengar Hot FM yang turut rasa kehilangan dengan perletakan
jawatan FBI nih...tapi nak buat macam mana. Itu lumrah manusia, kita sentiasa nak
tingkatkan kemajuan kendiri dan ada masa kita akan bertukar angin demi kebaikan
diri dan keluarga. Untuk lebih berjaya. Aku dan pastinya peminat yang lain turut
nak tak nak merelakan pemergian FBI dari AM Crew & Hot FM.


Dan semoga beliau berjaya dunia dan akhirat.
InsyaAllah, aminnn~~


p/s : Hot FM & AM Crew lepas ni, harap2 masih kelakar even takde FBI... :(

Sumber Maklumat & Gambar :


8 comments:

i said...

oke fine . gambar tu mmg kelako abesss . kakakaka

aisya said...

mmg akan terasa ketiadaan FBI.. diorg bertiga tu mmg sgt kelakar.. huhu

reenapple said...

Aku jarang dengar hot.fm tapi aku suka dia. Huuu. Err mksd aku minat dia sebgai artis.. keh keh keh

mesti pagi kat hot.fm dah tak best kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

harini last dia..sedih plak..huhu

eima said...

aku tau hari ni hari last die tp aku tak dgr pun Hotfm hari ni rugi ...

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Awal2 ni confirm rasa kekok, rasa tak best, rasa kehilangan, macam2 rasa lah bila takda suara fbi pagi2..

Takpala lynn, nak ubah haluan hidup kan, kena berani buat keputusan dan bertindak.

Tinta Lana said...

Eh..komen aku tadi tu mcm takda rasa sedih fbi nak pi kan,hahaha. Ye la, aku jarang dengar radio lynn..

Pasal attokz tu, aku tak sure dia membeli ke tidak buku2 terpakai dari org lain, maybe ada cuma tgk genre n kualiti.

Sebab dia more to sell. Novel2 era 90 an, aku cari dari dia lah. Ada yg masih baru(bukan baru terbit, tpi buku tu elok dlm plastik), ada yg dah lama. Aku beli dari dialah kalau nak cri novel2 rare ni.

Nong Andy said...

akak dengar hit fm. hampir2 jer tahu hot.. satu hit hehehe.. kalau hot fm ada pangilan hangit.. hit fm ada got cha call

best aja kan..

jadi... baru2 ni nampak kat melodi yg faizal keluar hot fm.. so.. baru tahu hal tu.