Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 16 June 2014

Senarai Pemenang Giveaway LAZADA !!


Are you ready for shopping, people~~ ???
\(>_<)/

(make some noise~~~weeehuuuu)



Okay, pertama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada peserta kerana sudi menjayakan giveaway ini. Kedua, aku nak terangkan 5 orang pemenang dipilih di kalangan mereka yang memilih barangan di Lazada yang berharga RM 70 ke atas sahaja...(ini sengaja tidak diberitahu dalam syarat-syarat giveaway kelmarin)...Jadi mari lihat nama anda, ada tak dalam list di bawah ni :

Senarai nama penerima Voucher Diskaun Lazada

1. Kak Eima

2. Nor Nazliana

3. Yui

4. Ecah Khalili

5. Eyqa Yushaiza

Kepada penama-penama di atas, anda akan menerima Code Voucher Diskaun daripada LAZADA yang bernilai RM35, yang akan diberikan sendiri oleh akak LAZADA tersebut melalui email. Haa jadi sila berikan alamat email korang pada ruang komen entry ini ya..

TAHNIAH kepada pemenang semua !!! :D Dan kepada yang tak terpilih, harap jangan bersedih sebab anda memilih barang yang kurang daripada RM 70...jangan sedih sebab....

LAZADA telah bersetuju untuk menambah bilangan pemenang kepada peserta giveaway yang telah mengikut syarat-syarat yang ditetapkan iaitu membuat back link kepada LAZADA dengan betul. So, nah check nama korang ada ke tak ya :

6. Azman Arsad

7. Diana Rashid

8. Mama Safiy Arfan

9. Maszmadi

10. Rafina Mimi Abdullah

11. Aisha Fauzi

12. Nieyl

13. Mohd Fitri

14. Aadhirah Farhana

15. Karimah Zulkafali

Haaa.....ade tak? ade tak?? :D Tahniahhhh dan Terima kasih kepada LAZADA yang sudi bekerjasama untuk Giveaway ini :D
Korang akan menerima Code Voucher Diskaun tersebut daripada akak LAZADA tu sendiri, melalui email. Jadi, sila beri alamat email anda di ruang komen entry ni ya.

Tahniah sekali lagi kepada semua yang join, dan jutaan terima kasih kepada LAZADA :)


Boleh lah terus cuci mata kat LAZADA waktu lunch ni kann~~ Hahaha :p okay selamat bergembira :)

p/s : heyy jangan lupa bg email tau !!! Dah dapat voucher dan tebus nanti, rajin-rajin review LAZADA kot-kot boleh dapat lagi..hehe :D


22 comments:

maszmadi said...

alhamdulillah, ada dalam senarai walau pilihan kedua.....

email : maszvemma@gmail.com

thanx lynn, thanx lazada

nor nazliana said...

peweettt........... adna2029@gmail.com

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada pemenang

ecah khalili said...

Alhamdulillah...terima kasih sangat2..tak sangka dapat jugak akhirnya..memang nak sangat2 sebab nak beli vacuum..hehe..thanks yer..ni email sy..
noraisiahkhalili@ymail.com

Mama Safiy Arfan said...

yeaa..alhamdulillah..ada rezeki di ctu..hehe..ni emel ye..

milahilas0605@gmail.com

tq dear n lazada

Nieyl said...

Alhamdulillah...wow!sbnrnyer saje2 je pun join..tapi Alhamdulillah..tQ so much..:)

nieyl.puteriimpian@gmail.com

mohd fitri said...

Wohoo,alhamdulillah,terima kasih tambah pemenang,no13 tu saya kan ;)

mohdfitrimohktar@gmail.com

Aadhirah Farhana said...

Assalamualaikum, ni emailnya :)

email : aadhirah@gmail.com

Diana Rashid said...

Memula sedih akak tau..
lepas tu melompat bintang terus..
hahaha...

Teria kasih Lyn..:)
terima kasih Lazada..

Diana Rashid said...

Ni email akak..
diana.rashid36@gmail.com

Rafina Mimi Abdullah said...

alhamdulillah rezeki..terima kasih lazada..terima kasih cik tuan punya blog..hehehe :)

eyqa yushaiza said...

Alhamdulillah, nama yus ada.

ni e-mail yus;
yussafiqah96@yahoo.com

terima kasih kak :D

Rafina Mimi Abdullah said...

ops sorry terlupa nak bagi emel rafinarmzm@gmail.com

Khamsi Abdullah said...

Saya dengar dan baca dalam forum banyak yang orang komplen pasal lazada ni. Betul ke tak, cuba search.

Syuhada Salleh said...

thniah semua!

tenku butang said...

wahh.. bestnye kome..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah.. suka3..

ni emel yui

fashanusha@gmail.com

tak sabar nak beli penimbang..ekekeke..

tq tuan tnh sbb sudi anjurkan dan tq Lazada sudi sponsor..best!!

azman Arsad said...

terima kasih..
email saya
borjr330@gmail.com

eima said...

Tq...seb baik baca betui entry hang dik oi yg lps .....tp tahniah utk yg lain jg ...


noor.izmaliza@gmail.com

Karimah Zulkafali said...

alhamdulillah :D thanks :D

karimahzulkafali@gmai.com :D

Karimah Zulkafali said...

Salah eja.

karimahzulkafali@gmail.com

Aisha Fauzi said...

maaf lambat tak perasan entry. hihi terima kasih inform and alhamdulillah dapat jgk voucher ^-^

email : kuku_malu13@yahoo.com