Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 9 January 2012

10 Header Terpilih : Cabaran Men'Review' Blog Followers :)

Assalamualaikum and hi readers. Firstly, aku nak bagitau yang Alhamdulillah
hari ni settle semua kerja aku untuk semester ni. Perasaan yang sangat indah
sebab aku rasa macam dah grade ! Hahaha, dan barulah aku ada freeeeeee
time untuk beramah mesra semula dengan followers aku di samping nak hilang
kan boring kan, aku pon dengan rajinnya review dan promote blog-blog yg
terpilih. Aku main pilih je tau ikut suka hati dan untuk sesi yang pertama ni,
berikut adalah senarai blog yang aku dah review (maaf ye curik header) :

1. Blog 1904's Zone (funny)

2. Blog Si Kidal Story (KPOP Lovers)

3. Blog Santai Leeza (Interesting)

4. Blog Part & Parcel Of Life (Blog ini mendapat banyak giler kunjungan dpd
manusia di seluruh dunia dan one of my favourite blog !)

5. Blog Kiirumurmur (banyak cartoon cute)


6. Blog Pen Wrna-warni (cute)

7. Blog Operasi Hitam (entry2 yg bagus)

8. Blog Contengan Dinding (blog yg cantik, tp maaf xde header)

9. Blog Venessa Petra (funny)

10. Blog Siti Hidayah (story-morry~)


Okay, selamat menerjah blog-blog mereka~ thank Q read this entry!

15 comments:

Alieza Dayasari said...

hai awak.. terima kasih sgt2...
byk komen..
tak sabar menantikan review awak....

owner said...

alieza : hai lieza, eh sama2, saje je ade free dpdt lah review sket2 :) hehe

[PaaN1904] said...

*siyes terkejut nengok ada header sndiri kat post org lain*
hihi..1st time ada org tlg promo~
XP


thanks!! ^^

[PaaN1904] said...

*terkejut tgok header sndiri kat entry orang lain*

1st time ada org review~

papepon thank you sooo much!! ^^

si kidal said...

wow ! ottoke ! kamsahamnida unnie ! :D *1st time ade org promote header blog .. haha :D

si kidal said...

wow ! kamsamnida unnie ! ;)
*1st time org promote header blog . haha :D

owner said...

paan : haha sama2, ade free ni boleh lah review blog korang :) hehe

owner said...

Si kidal : haa amek kau sekali dy speaking korea kann dgn i, i xtau lgsung bhse korea ni but it's ok welcome..haha :D

si kidal said...

haha :D .. thank kaka' ! ^^

owner said...

si kidal : oohhhh, so kamsanida means thank Q lah ea? haha bitte schon <-- welcome in germany (-_-')

siti hidayah said...

Thanks sebab sudi review blog saya ;)

(,")pen warna warni(",) said...

terkejut lak bile ade header kat entri nie.. hihi.. thnx :)

owner said...

Siti hidayah : sama-sama, sy free tu sbb boleh review blog awak :)

Pen warna-warni : heheh, surprised ! (n_n) n welcome friend :D

Operasi Hitam said...

thanks sbb review blog sy k.. sy akan rajin2 singgah pas ni.. wt masa ni x sempat sbb tgh final exam..wish me luck.. :D

owner said...

Operasi Hitam : welcome (n_n) TQ hehe