Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 20 January 2015

Bz gila


Salam.
Aku bukan blogger hebat. Bila aku tak update seminggu, pageviews aku merundum jatuh. Hahaha..sabor je lah. Banyak benda aku kena buat. Siapkan bantal, belajar main gitar, tulis novel orang gila dan buat design. So, that's why blog aku selalu sunyi sepi sekarang ni. Bye..:D haha

6 comments:

reenapple said...

Aku pula tak ada idea. Haha

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nampaknya kenalah pandai mengurus masa ya. Kalau ada masa lebih, boleh buat draft and nanti tiba masa.... boleh publish satu satu. Hehehe

eima said...

main gitar tu dikira bz ke .... huhu ...
tak mo alasan tu .... klu bz dgn design dan bantai ai terima !! novel tu boleh jg .. sbb ai nk tgk u berjaya as thriller writer

lia said...

wallaaaa gitar tu ;)

Diana Rashid said...

Biar lah pageview jatuh..order tengah banyak..duit masyuk..tak rugi apa aih..hehehe

Amanda Suria said...

Take ur time adik. ..asalkan ongkosnya mantop