Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 18 January 2015

Inilah Bantal Handmade Aku Yang Bernilai Rm300


Salam.
Gila ke apa? Siapa yang nak beli bantal rege tiga ratus???


Ni haa bantal yang aku maksudkan tu. Memang aku jual Rm 100 lebih je. walaupun nilai sebenar dia aku anggarkan cecah Rm 300. 


Nanti aku update, kenapa bantal handmade aku yang ini mahal gila hingga mampu membuatkan korang tercekik ketika tengah makan. Haha~ nanti ye (n_n)


3 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Detailed efforts tu yang membuatkan dia berharga! :)

ct cucubi said...

mahalnya awa.. x sbr nak tahu emtry seterusnya

eima said...

wahhhh mmg lawa la .... terer betui hang dik ....