Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 4 January 2015

Kawan Saya Dah Dapat Baby!!


Salam \(n_n)/
Jirah a.k.a Bunga Sejambak (paling kanan)


Bagi aku, dia salah satu kawan rapat aku sejak diploma, tapi tak tahu lah dia anggap aku ni kawan rapat ke tak :p Hahaha. Hari ni hari jadi dia, dan hari ni jugak, dia selamat melahirkan seorang baby girl dengan berat 3 kg!

Yahoooo! Alhamdulillah (n_n) seronok gila dengar berita ni kot! Tak sangka kawan aku dah jadik mak.. hihihi so sweet ;D Ni baby dia, comel kan!!


Omeyyyy angat!! Baby girl bam-bam!! Haha untuk jirah, selamat hari lahir dan selamat menjadi ibu (n_n) Sayang u!!

p/s : kita takleh 'i jage you...i jage you....' lagi dah. Skang suruh Farid yang jage you ye~ hahaha :p I rase nak nangis gembira pulak skang ni..hihi happynye :')


4 comments:

Amanda Suria said...

Tahniah buat kawan Lynn tu..memang comel baby dia..terus rasa jeles..

Nadia Johari said...

comelnya..tahniahh

eima said...

tahniah utk kawan lynn !!

Diana Rashid said...

tahniah..
bersinar matanya..:)